חבילות שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון
חבילות שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון היא תוספת ללא גלוטן וללא חלב . מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 6 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 259 קלוריות . תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בהישג יד בצלצלי שאלוט, שמן זית, סוכר חום יציב ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 31% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חבילות בייקון שעועית ירוקה , חבילות בייקון שעועית ירוקה וחבילות בייקון עטופות שעועית ירוקה .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית עם שוליים בנייר אלומיניום.
בתנור הולנדי גדול מביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומרתיחים עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מסירים מהאש, מסננים וצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את הבישול.
עוטפים 5 או 6 שעועית ירוקה עם סרט גזר אחד.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה המוכנה. חוזרים על התהליך עם שאר השעועית הירוקה וסרטי הגזר.
במחבת גדולה מבשלים את נתחי הבייקון על אש בינונית עד שהם פריכים.
מוציאים מהמחבת בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג; לְהַפְרִישׁ. שומרים 3 כפות נטיפי בייקון במחבת ומחממים על אש בינונית.
מוסיפים את בצלי השאלוט ומבשלים 2 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים במשך דקה. מערבבים את החומץ הבלסמי ומבשלים 6 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את שמן הזית.
מטפטפים 1 כף מהתערובת החמה באופן שווה על צרורות השעועית הירוקה.
אופים עד שהשעועית הירוקה רכה, 15 עד 20 דקות.
מפזרים בייקון לפני ההגשה.