חגב פאי פסחא
חגב פסחא פאי דורש על 9 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. גשו לסופר וקנו חמאה, מרשמלו, ליקר קרם דה מנתה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, עוגת חגב, ו עוגת חגב (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו בצד 1 כף פירורי עוגיות שוקולד לקישוט, או לפי הצורך.
שלב פירורי עוגיות שנותרו עם חמאה בקערה; לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת עמוקה 9 אינץ צלחת עוגה.
מחממים מרשמלו וחלב בסיר גדול על אש נמוכה, מטייחים עד שמרשמלו נמס. מרשמלו יהיה לנפח ולעלות לחלק העליון של המחבת כפי שהם מחממים; מערבבים כל הזמן כדי למנוע רותחים מעל. תערובת מרשמלו מגניבה לטמפרטורת החדר. מערבבים קרם דה menthe ו ליקרים קרם דה קקאו לתערובת.
הגדר סיר לתוך קערה גדולה של קרח וצינה עד תערובת מרשמלו קר syrupy, לפחות 30 דקות. מקפלים בעדינות קצפת לתערובת מרשמלו.
יוצקים מילוי לתוך קרום עוגיות מוכן. תירגע בן לילה.
מפזרים פירורי עוגיות שמורות.