קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

חזה בקר

חזה בקר
חזה בקר לוקח בערך 4 שעות ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 39 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גזר, שיני שום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מתכון די יקר לחובבי אוכל יהודי. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 91%. מתכונים דומים: חזה בקר, חזה בקר ברביקיו וחזה בקר חריף.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים, להגשהדובדבנים, להגשה
3
על קרש חיתוך, מועכים את השום ו-1/2 כפית מהמלח יחד עם הצד השטוח של סכין לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
4
מוסיפים את הרוזמרין וממשיכים למעוך עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
5
שמים את משחת השום-רוזמרין בקערה קטנה ומוסיפים 2 כפות שמן זית; מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקיםקרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
6
מתבלים את שני צידי החזה בכמות נכבדת של מלח כשר ופלפל שחור גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
7
מניחים תבנית צלייה גדולה או תנור הולנדי על להבה בינונית-גבוהה ומצפים בשמן הזית הנותר.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקיםקרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק1/2 כוס עלי פטרוזיליה ארוזים בצורה רופפת, קצוצים דק
8
שמים את החזה בתבנית הצלייה וצורבים ליצירת קרום חום יפה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פטל שלם טרי או קפואפטל שלם טרי או קפוא
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
9
הניחו את הירקות מסביב לחזה ויוצקים את משחת הרוזמרין על הכל.
מרכיבים שתצטרך
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
10
מוסיפים את היין והעגבניות; לזרוק פנימה את הפטרוזיליה ועלי הדפנה. מכסים את התבנית היטב בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנותבייקון מעושן מעץ תפוח, חתוך לחתיכות קטנות
טורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדרטורטיות קמח בטעמים (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
דובדבנים, להגשהדובדבנים, להגשה
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
11
אופים במשך כ-3 עד 4 שעות, ומטגנים כל 30 דקות עם מיצי המחבת, עד שהבשר רך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים, להגשהדובדבנים, להגשה
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
12
מוציאים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח 15 דקות. מוציאים את הירקות מתבנית הצלייה על מגש, מכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מטבל תרד וארטישוקמטבל תרד וארטישוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
13
שופכים מעט מעודפי השומן, ומניחים את מחבת הצלייה עם מיצי המחבת על הכיריים על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים ומערבבים 5 דקות עד שהרוטב מצטמצם ב-1/
מרכיבים שתצטרך
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
14
(אם רוצים רוטב סמיך יותר, מערבבים 1 כף קמח עם 2 כפות יין או מים ומערבבים לתוך הרוטב).
מרכיבים שתצטרך
שוש שחור שרשרת נעליים, באורך של כ-2 סנטימטריםשוש שחור שרשרת נעליים, באורך של כ-2 סנטימטרים
1/4 כוס בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך1/4 כוס בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה2 אונקיות נוזליות תערובת חמוצה
ייןיין
15
פורסים את החזה לרוחב הגרגר (קווי השריר) באלכסון קל.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
16
מגישים עם לביבות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
17
4 תפוחי אדמה רדומים בינוניים, קלופים
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
18
2 בצלים בינוניים
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
19
מלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
20
2 חלבונים, טרופים קלות
מרכיבים שתצטרך
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
21
1/4 כוס עירית קצוצה דק
מרכיבים שתצטרך
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
22
שמן צמחי, לטיגון
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
23
הצעת הגשה: רסק תפוחים
מרכיבים שתצטרך
קישואים, קלופים וגרוסיםקישואים, קלופים וגרוסים
24
בעזרת פומפיה או מעבד מזון מגררים גס את תפוחי האדמה והבצל.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
ביצה בתוספת 1 כף חלבביצה בתוספת 1 כף חלב
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
25
שים את תפוחי האדמה והבצל המגוררים יחד בבד גבינה או מגבת תה וסובב אותם כדי לסחוט את הנוזלים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
רוטב סויה 1 כף שומשום, קלוירוטב סויה 1 כף שומשום, קלוי
מגבות מטבחמגבות מטבח
26
שמים את תפוחי האדמה והבצל היבשים בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את החלבונים והעירית לחיבור התערובת.
מרכיבים שתצטרך
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
פלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'1 פאונד מתוק של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links קישורים, חתוכים לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
27
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומצפים ב-1/4 אינץ' של שמן. עבור כל פנקייק, קחו כ-2 כפות מתערובת תפוחי האדמה והורידו לשמן החם; משטחים בעדינות בעזרת מרית כדי שיתטגנו דק ופריך. מטגנים 3 עד 4 דקות מכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותטורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
28
הסר לנייר סופג לניקוז; מתבלים במלח כשלביבות תפוחי האדמה עדיין חמות. ממשיכים בטיגון, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך, עד שכל התערובת נגמרת.
מרכיבים שתצטרך
4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות4 בצלים ירוקים, פרוסות דקות
1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך1 כוס קמח לכל מטרה, או יותר לפי הצורך
6 כוסות מים צוננים6 כוסות מים צוננים
ציוד שתשתמש בו
פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)פרוס למנות בגודל 1/2 אינץ' (2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
29
מגישים מיד עם רסק תפוחים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, קלופים וגרוסיםקישואים, קלופים וגרוסים

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרניו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.