קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

חזה בקר אפוי או Jus

חזה בקר אפוי או Jus
המתכון אפוי בריסקט Au Jus מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, סלרי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. מתכונים דומים: חזה בקר צלוי אפוי, שעועית אפויה מתוקה ומתובלת, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי.

הוראות

1
מקום חזה בקר, צד שמן למעלה, במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם בצל וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלריסלרי
בצלבצל
3
מערבבים יחד רסק עגבניות, רוטב עגבניות, ורוטב ווסטרשייר; לשפוך על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
בקרבקר
4
לאפות חזה בקר ב 325 במשך 1 שעה. מכסים ואופים 2 שעות נוספות, רווי במיצי פאן מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מוסיפים קפה; מכסים ואופים 2 שעות נוספות, בודקים כל 30 דקות ליובש.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הוסף 1/4 כוס מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
הסר בריסקט מן פאן; בואו לעמוד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
חותכים חזה בקר על פני תבואה לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
מסננים טפטוף מחבת, ומגישים עם חזה פרוס.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת