חזה בקר אפוי או Jus
המתכון אפוי בריסקט Au Jus מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, סלרי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו רוטב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. מתכונים דומים: חזה בקר צלוי אפוי, שעועית אפויה מתוקה ומתובלת, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי.
הוראות
מקום חזה בקר, צד שמן למעלה, במחבת צלייה.
מפזרים מלח ופלפל. למעלה עם בצל וסלרי.
מערבבים יחד רסק עגבניות, רוטב עגבניות, ורוטב ווסטרשייר; לשפוך על בשר בקר.
לאפות חזה בקר ב 325 במשך 1 שעה. מכסים ואופים 2 שעות נוספות, רווי במיצי פאן מדי פעם.
מוסיפים קפה; מכסים ואופים 2 שעות נוספות, בודקים כל 30 דקות ליובש.
הוסף 1/4 כוס מים, במידת הצורך.
הסר בריסקט מן פאן; בואו לעמוד 20 דקות.
חותכים חזה בקר על פני תבואה לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה.
מסננים טפטוף מחבת, ומגישים עם חזה פרוס.