קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

חזה בקר לבישול איטי

חזה בקר לבישול איטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים, אז נסו חזה בקר לבישול איטי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 394 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם פטריות, סוכר חום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, שהוא סופר. מתכונים דומים: חזה בקר לבישול איטי, חזה בקר איטי, ו חזה בקר איטי.

הוראות

1
חותכים חזה לשניים; מניחים ב -5 קו. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מוסיפים פטריות ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
פטריותפטריות
3
שלב את העגבניות, הבצל, הסוכר החום, החומץ והקטשופ; יוצקים מעל בקר. מכסים ומבשלים על נמוך 6-7 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
עגבנייהעגבנייה
קטשופקטשופ
חומץחומץ
בצלבצל
בקרבקר
בשרבשר
4
מוציאים בקר ושומרים על חום. מחק עלי דפנה. בסיר גדול שלבו עמילן תירס ומים לתערובת אחידה. מערבבים בהדרגה נוזל בישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. פורסים בשר על פני התבואה; מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עמילן תירסעמילן תירס
דגניםדגנים
רוטברוטב
מיםמים
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר בתפריט? נסה להתאים עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.