חזה בשקית
חזה המתכון בשקית מוכן בתוך כ 2 שעות ו 45 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל יהודי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם תערובת מרק בצל, רוטב חמוציות מלא, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. הציון הזה מוצק. נסו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, בריסקט, ו בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כף קמח בשקית התנור; לנער לציפוי.
מניחים תיק בתוך 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים חזה בשקית.
שלב את רוטב החמוציות, המרק, רוטב העגבניות, תערובת המרק והקמח שנותר; יוצקים על בקר. תיק חותם.
חותכים חריצים בחלק העליון של התיק לפי הוראות החבילה.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך. הסר בזהירות את החזה מהתיק.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך. פורסים דק בשר על פני התבואה; מגישים עם רוטב.