חזה הבקר של סבתא
חזה הבקר של סבתא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. גשו לסופר וקנו חזה בקר, מרק בצל, קטשופ, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לא חזה הבקר של סבתא שלך., חזה הבקר של סבתא סלמה, ו חזה הבקר של סבתא אתל עם ציממס.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את חזה הבקר בצד שמן מחבת צלייה למעלה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקטשופ, תערובת המרק וג ' ינג ' ר אייל; יוצקים מעל העטין. מסדרים גזר ובצל סביב קצה הצלי אם משתמשים. מכסים את הצלי במכסה או בנייר אלומיניום.
אופים במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש.
הסר את הכיסוי, ומבשל במשך 1 יותר שעה.
בואו לעמוד במשך כמה דקות לפני חיתוך והגשה.