חזה הודו צלוי בעשב
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה הודו צלוי עשב יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, שום, יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי עשבי תיבול, חזה הודו צלוי בעשב, ו חזה הודו צלוי בעשב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מניחים את שד ההודו, צד העור למעלה, על מתלה במחבת צלייה.
בקערה קטנה, לשלב את השום, חרדל, עשבי תיבול, מלח, פלפל, שמן זית, ומיץ לימון כדי להפוך את הדבק. לשחרר את העור מן הבשר בעדינות עם האצבעות שלך למרוח חצי הדבק ישירות על הבשר.
מורחים את הדבק הנותרים באופן שווה על העור.
יוצקים את היין לתחתית המחבת הצלייה.
צולים את ההודו במשך 1 3/4 עד 2 שעות, עד שהעור הוא חום זהוב ומד חום מיידי רושם מדחום 165 מעלות F כאשר מוכנס לאזורים העבים והבשרניים ביותר של השד. (אני בודק בכמה מקומות.) אם העור הוא over-browning, לכסות את השד באופן רופף עם רדיד אלומיניום. כאשר טורקיה נעשית, לכסות בנייר כסף ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. פורסים ומגישים עם מיצי פאן כפיות מעל טורקיה.