הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך שקדים חתוכים, יין, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו חזה עוף ברוטב שמנת חמוצה, שמנת חמוצה חזה עוף, ו חזה עוף עם שמנת חמוצה Jalapenos (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. להתפורר כאשר מגניב; להגדיר בייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 7x11 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית, ומטגנים במחבת את חצאי חזה העוף עד לחום משני הצדדים, כ -6 דקות לכל צד (הבשר עדיין יהיה ורוד בפנים). מסדרים את חזה העוף בתבנית האפייה, ומפזרים את הפטריות על העוף. מבשלים את הבצל הירוק במחבת החמה על אש בינונית עד שהתרכך, כ 3 דקות; מערבבים בפפריקה וקמח. מטגנים את תערובת הקמח במשך כ 1 דקה. מחית את קוביית הבוליון ב 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה, וטאטא את הבוליון לתערובת הקמח. מביאים לרתיחה (רוטב יהיה עבה). בהדרגה להקציף יין לבן למחבת, ולהביא לרתיחה. מערבבים את השמנת החמוצה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את הרוטב על חזה העוף בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
כחצי שעה לפני העוף נעשה, להביא את האורז ו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
בואו אורז לעמוד מכוסה במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
כדי לשרת, כפית את האורז מבושל על מגש, העליון עם חזה עוף. מערבבים את הרוטב שנותר בצלחת, וכפית על העוף; מקשטים עם בייקון מתפורר ושקדים חתוכים.