חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים
חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 362 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לך ארטישוקים לתינוקות, פחות-מרק עוף נתרן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 50%. נסו חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים, ארטישוק מטוגן לבישול איטי עם פירורי לחם שום קלויים, ו חזה עוף צלוי וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 ליטר מים ומלח בתנור הולנדי, תוך ערבוב עד שהמלח מתמוסס.
מוסיפים עוף לתערובת מלח. מכסים ומקררים 2 שעות.
מערבבים הנותרים 2 ליטרים מים ומיץ.
לחתוך גזע של כל ארטישוק כדי בתוך 1 אינץ של בסיס; לקלף גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, והשאיר לב ותחתון רכים.
חותכים כל ארטישוק לשניים לאורכו; מניחים במי לימון.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מסננים ארטישוקים; טפיחה יבשה.
הוסף ארטישוקים למחבת. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהם רכים. לחשוף ולבשל 5 דקות נוספות או עד להשחמה, תוך ערבוב לעתים קרובות. להתחמם.
מוציאים עוף מתערובת המלח; מחק תערובת מלח. פט עוף יבש; מפזרים באופן שווה עם פלפל.
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית-גבוהה. עטפו את ידית המחבת בנייר כסף.
להוסיף עוף למחבת, בצד בשר למטה; ומטגנים 1 דקה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות. הופכים עוף; אופים 12 דקות נוספות או עד לסיום. להתחמם.
הניחו שקית ניילון עם רוכסן בתוך מידת זכוכית של 2 כוסות.
יוצקים טפטופים לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה למעלה). חותם תיק; בזהירות לגזור 1 תחתון פינה של תיק.
מסננים טפטופים חזרה לתבנית, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; מחק שומן.
מוסיפים יין לבן לטפטופים במחבת; מביאים לרתיחה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות. מנמיכים את האש ומבשלים עד להפחתה של 1 כוס (כ -5 דקות).
מוסיפים מרק למחבת; מבשלים עד מופחת ל 1 1/2 כוסות (כ 10 דקות).
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -35
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד שפירורים גסים מודדים 1 כוס.
שלב בקערה 1 כף שמן זית ופירורי לחם שנותרו; לזרוק לציפוי. מסדרים פירורים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה; אופים בחום של 350 למשך 5 דקות או עד להזהבה.
להוסיף פטרוזיליה; לזרוק לשלב.
מגישים עוף עם ארטישוקים ורוטב. למעלה עם פירורי לחם.