קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים

חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים
חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 362 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לך ארטישוקים לתינוקות, פחות-מרק עוף נתרן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עוגת קפה כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 50%. נסו חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים, ארטישוק מטוגן לבישול איטי עם פירורי לחם שום קלויים, ו חזה עוף צלוי וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3 ליטר מים ומלח בתנור הולנדי, תוך ערבוב עד שהמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים עוף לתערובת מלח. מכסים ומקררים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
3
מערבבים הנותרים 2 ליטרים מים ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
מיםמים
4
לחתוך גזע של כל ארטישוק כדי בתוך 1 אינץ של בסיס; לקלף גזע.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
בסיסבסיס
5
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, והשאיר לב ותחתון רכים.
6
חותכים כל ארטישוק לשניים לאורכו; מניחים במי לימון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
לימוןלימון
מיםמים
7
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מסננים ארטישוקים; טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
9
הוסף ארטישוקים למחבת. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהם רכים. לחשוף ולבשל 5 דקות נוספות או עד להשחמה, תוך ערבוב לעתים קרובות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מוציאים עוף מתערובת המלח; מחק תערובת מלח. פט עוף יבש; מפזרים באופן שווה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מלחמלח
12
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית-גבוהה. עטפו את ידית המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
להוסיף עוף למחבת, בצד בשר למטה; ומטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
אופים ב 450 במשך 10 דקות. הופכים עוף; אופים 12 דקות נוספות או עד לסיום. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הניחו שקית ניילון עם רוכסן בתוך מידת זכוכית של 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
16
יוצקים טפטופים לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה למעלה). חותם תיק; בזהירות לגזור 1 תחתון פינה של תיק.
17
מסננים טפטופים חזרה לתבנית, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; מחק שומן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מוסיפים יין לבן לטפטופים במחבת; מביאים לרתיחה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות. מנמיכים את האש ומבשלים עד להפחתה של 1 כוס (כ -5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מוסיפים מרק למחבת; מבשלים עד מופחת ל 1 1/2 כוסות (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
20
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד שפירורים גסים מודדים 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
22
שלב בקערה 1 כף שמן זית ופירורי לחם שנותרו; לזרוק לציפוי. מסדרים פירורים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה; אופים בחום של 350 למשך 5 דקות או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
23
להוסיף פטרוזיליה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
24
מגישים עוף עם ארטישוקים ורוטב. למעלה עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ארטישוקארטישוק
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
25
מגישים מיד.