חזיר ברוטב יין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם שום, בשר חזיר צלוי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: פילה חזיר ברוטב יין, צלעות חזיר ברוטב יין אדום, ו צלעות חזיר עם רוטב יין אורגנו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום גבוה, ובמהירות מחממים את החזיר מכל הצדדים.
יוצקים את היין, ומערבבים פירורי לחם כדי מעיל חזיר.
מערבבים את הבצל, שאלוט, שום ופטרוזיליה בקערה, ומפזרים על הבשר.
מעבירים תנור הולנדי לתנור שחומם מראש ומבשלים 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ויוצקים את המניה. לכסות, ולהמשיך לבשל 50 דקות.
הסר כיסוי, להגדיל את החום ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ולבשל 10 דקות נוספות.