קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

חזיר ברוטב יין

חזיר ברוטב יין
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לכם שום, בשר חזיר צלוי, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: פילה חזיר ברוטב יין, צלעות חזיר ברוטב יין אדום, ו צלעות חזיר עם רוטב יין אורגנו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום גבוה, ובמהירות מחממים את החזיר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
יוצקים את היין, ומערבבים פירורי לחם כדי מעיל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חזירחזיר
ייןיין
4
מערבבים את הבצל, שאלוט, שום ופטרוזיליה בקערה, ומפזרים על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מעבירים תנור הולנדי לתנור שחומם מראש ומבשלים 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ויוצקים את המניה. לכסות, ולהמשיך לבשל 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
6
הסר כיסוי, להגדיל את החום ל 400 מעלות F (200 מעלות C), ולבשל 10 דקות נוספות.
7
מפזרים חומץ לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ