קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות44
מגזין

חזיר קלואה מונטה כריסטו אגרולים

חזיר קלואה מונטה כריסטו אגרולים
חזיר קלואה מונטה כריסטו אגרולס דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 72 גרם חלבון, 356 גרם שומן, ובסך הכל 3459 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם כרוב נאפה, חזיר יער, מיונז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו מונטה כריסטו אגרול, מונטה כריסטו, ו מונטה כריסטו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: סודה לשתייה (לבטיחות אש)
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
2
מניחים עור רול ביצה על משטח נקי מאובק עם כמות קטנה של קמח אורז. וודא שאחת מארבע הנקודות פונה אליך.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מרכז 1 פרוסת גבינה שוויצרית על החצי התחתון של העטיפה, ואחריו 1 פרוסת בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מניחים כ -2 כפות מהחזיר במרכז החזיר. למעלה עם קצת כרוב מגורר.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
בעזרת מברשת מאפה צובעים גבול של 1 אינץ'של חלבון ביצה על 2 קצוות עטיפת אגרול הפונים ממך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
6
בעזרת שתי הידיים, גלגל את הפינה הקרובה אליך מעל המילוי תוך כדי תוחב את הפינות החיצוניות לכיוון המרכז. המשך לגלגל עד שהגליל סגור ואטום. מיצק בעדינות את הגליל, וודא שהקצוות תחובים היטב (או שהם ייפתחו בעת הטיגון). (אם משתמשים בעטיפת אגרול לומפיה, חזור על תהליך הגלגול עם עטיפה נוספת כך שהמוצר המוגמר יהיה דו שכבתי. עטיפות לומפיה דקות יותר מעטיפות אגרול מסורתיות וזה עוזר לבעיות של שבירה.)
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי, הקפד לנגב את לוח העבודה שלך מכל עודף חלבון ביצה תוך כדי תנועה, מכיוון שהוא דביק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
8
אבק את גלילי הביצה המוגמרים במעט קמח אורז, מכסים ומכניסים למקרר לכ - 30 דקות לפני הטיגון. מטגנים אותם תוך 24 שעות, או מקפיאים אותם אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מחממים את שמן הטיגון בטיגון עמוק ל -350 מעלות צלזיוס.או, אם אין לכם טיגון עמוק, מלאו תנור הולנדי עם 2 1/2 אינץ 'של שמן (הקפידו לא למלא בתוך 4 אינץ' מהחלק העליון של הסיר).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
10
מניחים את הסיר על אש בינונית-גבוהה. בדוק את השמן עם מעט קמח אורז. אם הקמח מבעבע מהאש, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מניחים רק כמה לחמניות ביצה בסיר בכל פעם, מוודאים שמפלס השמן לא מתקרב לראש הסיר. מטגנים את גלילי הביצה, הופכים לעתים קרובות, עד להזהבה מכל הצדדים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מניחים על מתלה קירור וממשיכים לבשל את שאר גלילי הביצה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
13
אם יש לך דליפת שמן בשוגג או התלקחות, מכסים את הסיר במכסה ומכבים את מקור החום. מכסים את האש בכמות ליברלית של סודה לשתייה. לעולם אל תנסה לכבות אש שמן עם מים-זה לא בואנו!
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
14
כאשר את מבושל ביצת לחמניות הם מגניב מספיק כדי מגע, לחתוך אותם על הטיה כדי להראות את שכבות של מילוי ולהדהים שלך משפחה וחברים!
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מגישים עם ווסאבי מוג ' ו.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
16
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. מכסים ומניחים לנוח במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1עלה בננה שלם (ניתן להשיג בשווקים באסיה או בלטינית או באינטרנט), חתוך לשנייםעלה בננה שלם (ניתן להשיג בשווקים באסיה או בלטינית או באינטרנט), חתוך לשניים12פרוסות12 פרוסות דקות חזיר היער השחור12 פרוסות דקות חזיר היער השחור12עטיפות אגרול מסורתיות או 24 עטיפות לומפיה (על בסיס אורז) עטיפות אגרול מסורתיות או 24 עטיפות לומפיה (על בסיס אורז)2largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה1גלוןשמן טיגון נקי, כגון קנולה או שמן בוטניםשמן טיגון נקי, כגון קנולה או שמן בוטנים11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 קילו קישואים,ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 קילו קישואים,1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעשן נוזליעשן נוזלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז (כגון הלמן)מיונז (כגון הלמן)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב נאפה מגוררכרוב נאפה מגורר4kgsתחת חזירתחת חזיר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורזקמח אורז796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי12פרוסות12 פרוסות דקות גבינה שוויצרית12 פרוסות דקות גבינה שוויצרית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס2(יכול להיות או להרחיק)אבקת ווסאביאבקת ווסאבי

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולרדס ריזלינג ספאטלזה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
שלוס וולרדס ריזלינג ספאטלזה
שלוס וולרדס ריזלינג ספאטלזה
ספטלס טבעי מתוק קלאסי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורי טבעי ואלגנטי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של התירוש, בירור שיטתי, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של הוולרדים.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.