קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu)

חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu)
מתכון חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu) יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך בתוספת 1 כוס שמן זית, זעפרן, פקורינו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו Arancine (כדורי אורז זעפרן), אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים, ו ניוקי ריקוטה מטוגנים עם ראגו כבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 4 עד 6 ליטר, מחממים 2 כפות שמן זית עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים חצי בצל אדום קצוץ זעפרן ומבשלים עד מתרכך, על 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
זעפרןזעפרן
3
מוסיפים אורז ועוף ומביאים לרתיחה, חשופים. מבשלים עד שהנוזל נספג והאורז רך, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מורחים את האורז החוצה כדי להתקרר על גיליון עוגיות גדול, על 1/4 אינץ 'עד 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
כאשר האורז הוא מגניב, למקם אותו בקערה ומערבבים את פקורינו, 2 ביצים, 2 חלמונים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
במחבת 10 עד 12 אינץ', לבשל את הבצל קצוץ הנותרים 2 כפות שמן זית עד חום זהוב בהיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים ראגו ובזיליקום ומבשלים 5 עד 7 דקות, עד מופחת בשליש אחד ועבה למדי. להפריש ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
מניחים את הקמח אבק, חלבונים ביצה פירורי לחם בקערות רדודות נפרדות בקלילות להכות את החלבונים ביצה. כדי ליצור את arancine, מניחים 3 כפות של תערובת האורז בכף היד ולעשות חריץ עם גב כף. כף 2 כפות של תערובת ראגו לתוך הזחה וליצור קערה פתוחה מתוך האורז ביד שלך. מכסים את החלק המלא עם כף נוספת של תערובת האורז, באמצעות שתי הידיים, לעצב את האורז לתוך כדור. המשך עם תערובת האורז הנותרים ומילוי עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את כוס השמן הנותרת עד שכמעט מעשנים. בעוד השמן מתחמם, אבק את כדורי האורז בקמח, ולאחר מכן את החלבונים ביצה, ואז פירורי הלחם ומבשלים בשמן עד חום זהוב בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר ומגישים עם ראגו הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
בסיר פסטה גדול או בתנור הולנדי, משלבים את בשר העגל, בשר, בצל ושמן על חום גבוה ומבשלים עד שהבשר נצרב מכל הצדדים ומיצי בשר התאדו, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
12
מוסיפים את היין ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד היין מתאדה והבשר כהה יותר חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מערבבים את העגבניות, נקניק, מלח פתיתי צ ' ילי. להפחית את החום להרתיח ולבשל 2 1/2 עד 3 שעות, ערבוב מדי פעם ברפרוף שומן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
הסר מהחום ולהסיר נקניק מ ragu, קוצצים ולחזור ragu. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז arborioאורז arborio227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק בשר, לחתוך לחתיכותצ'אק בשר, לחתוך לחתיכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1צביטהצבוט פתיתי צ'ילי חמיםצבוט פתיתי צ'ילי חמים2ביצים, מופרדות, ועוד 2 חלמוניםביצים, מופרדות, ועוד 2 חלמונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1חבורה1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניקיות איטלקיות מתוקותנקניקיות איטלקיות מתוקות2(חוֹרֶף)בתוספת 1 כוס שמן זית כתית אקסטרהבתוספת 1 כוס שמן זית כתית אקסטרה4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטרי מגורד פקורינוטרי מגורד פקורינו1בצל אדום, קצוץ לקוביות 1/8 אינץבצל אדום, קצוץ לקוביות 1/8 אינץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1צביטהזעפרןזעפרן11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2קילוגרםקלופים סן מרזנו עגבניות ומיצים, עבר דרך טחנת מזוןקלופים סן מרזנו עגבניות ומיצים, עבר דרך טחנת מזון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגל, חתוך לחתיכותעגל, חתוך לחתיכות