קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

חטיפי סמורס מעושנים חריפים

חטיפי סמורס מעושנים חריפים
חטיפי סמורס מעושנים חריפים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוחים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 391 קלוריות. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, מיני מרשמלו, שוקולד צ'יפס חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 6 אנשים התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו ברים של סמורס-נ-ברי ליום הסמורס הלאומי-10 באוגוסט, ברים של סמורס, ו ברים של סמורס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר כסף. אתה רוצה להשאיר על 4 סנטימטרים של הסככה על 2 צדדים מנוגדים. אלה הולכים לשמש ידיות שלך כדי להסיר את הסורגים מהמחבת ב 1 חתיכה, כדי לוודא שיש מספיק של הסככה לך יש אחיזה מוצקה. משמנים היטב את נייר הכסף בחמאה המרוככת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במעבד המזון שלך טוחנים את פצפוצי הגרהם לארוחה משובחת (אתה צריך 2 כוסות). בקערה גדולה שלבו את הפירורים עם הסוכר, מלח הים והחמאה המומסת. התערובת צריכה להיראות ולהרגיש כמו חול רטוב. הניחו בצד 1/2 כוס גדושה מתערובת הפירורים לציפוי. לחץ באופן שווה את תערובת הפירורים שנותרה לתחתית התבנית המרופדת בנייר כסף. הכניסו את הקרום לתנור ואפו עד שהוא מזהיב והמטבח שלכם מריח של פצפוצי גרהם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוציאו את הקרום מהתנור והניחו לו להתקרר על רשת או על מגבת כלים על השיש.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
ממיסים את שוקולד החלב בסיר על אש נמוכה, מערבבים ברציפות עד להמסה מלאה. אל תגביר את החום כדי למהר את התהליך הזה, אתה חייב לשמור אותו על נמוך. לחלופין, ניתן למיקרוגל את השוקולד בעוצמה נמוכה, תוך ערבוב לאחר 2 דקות. לאחר שהשוקולד נמס לחלוטין, הגיע הזמן להוסיף את אבקת פלפל הצ ' יפוטלה, אם משתמשים, ולערבב אותה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
יוצקים את השוקולד המומס על קרום קרקר הגרהם שהתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מורחים את השוקולד באופן שווה על הקרום בעזרת סכין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
9
מפזרים את המרשמלו על השוקולד ולוחצים אותם קלות לשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
10
מפזרים את תערובת הפירורים השמורה מעל ובין המרשמלו, כך שלא תוכלו לראות את השוקולד מגיע לשיא דרך המרשמלו. צולים את הסורגים 6 סנטימטרים מהלהבה עד שהמרשמלו מזהיבים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
מקררים את הסורגים עד שהשוקולד קשה, 2 שעות בערך. תפוס את הקצוות של אניה לסכל ולהרים את הסורגים מתוך המחבת ב 1 חתיכה. עוברים לקרש חיתוך וחותכים ל -24 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לסמורס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "