חלב חמאה - מרק תירס עם שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל חלב תירס מרק עם שרימפס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 108 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תירס קר ומרק שרימפס, תירס צונן ומרק שרימפס, ו תירס קר ומרק שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שרימפס בסיר בינוני.
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ ' ולהוסיף קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, חשופים, עד שרימפס הם ורודים ומקורפלים, כ 7 דקות.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים עד שמגישים מרק.
כף חמה 2. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 6 עד 8 דקות.
הוסף 1 כף הנותרים. שמן, שום, אבקת צ ' ילי כמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1minute. להעלות חום בינוני גבוה. מערבבים תירס מוקפץ עד רך, על 3 דקות. מגניב במקצת.
להעביר חצי תערובת תירס למעבד מזון או בלנדר.
להוסיף 1 כוס חלב חמאה פירה עד חלקה, לפחות 2 דקות, לעצור גירוד למטה הצדדים מדי פעם.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים במחצית הנותרת של תערובת התירס ואת שאר החמאה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מקורר ביסודיות, לפחות 2 שעות.
מגישים בקערות צוננות, מעוטר בשרימפס.