קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות15
ציון בריאות3
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

חלב חמאה - מרק תירס עם שרימפס

חלב חמאה - מרק תירס עם שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל חלב תירס מרק עם שרימפס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 108 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תירס קר ומרק שרימפס, תירס צונן ומרק שרימפס, ו תירס קר ומרק שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרימפס בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ ' ולהוסיף קמצוץ של מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, חשופים, עד שרימפס הם ורודים ומקורפלים, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים עד שמגישים מרק.
מרכיבים שתצטרך
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
כף חמה 2. שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
הוסף 1 כף הנותרים. שמן, שום, אבקת צ ' ילי כמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1minute. להעלות חום בינוני גבוה. מערבבים תירס מוקפץ עד רך, על 3 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
להעביר חצי תערובת תירס למעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
להוסיף 1 כוס חלב חמאה פירה עד חלקה, לפחות 2 דקות, לעצור גירוד למטה הצדדים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
10
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים במחצית הנותרת של תערובת התירס ואת שאר החמאה. מתבלים היטב עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מקורר ביסודיות, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
מגישים בקערות צוננות, מעוטר בשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק