קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

חלצי חזיר בזכוכית מייפל

חלצי חזיר בזכוכית מייפל
את המתכון של חלצי חזיר מזוגגים מייפל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-10 דקות . מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.65 דולר למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 396 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לך סוכר חום, סירופ פנקייק, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את חלצי חזיר מזוגגים במייפל , צלעות חזיר מזוגגות עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים , ואת חלצית חזיר מזוגגת בדבש .

הוראות

1
מניחים את הצלי לתוך שקית גדולה ניתנת לסגירה חוזרת. בקערה קטנה מערבבים יחד את החמאה המומסת, החומץ, סירופ הפנקייק, עמילן התירס והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שולחןסירופ שולחן
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
יוצקים לתוך השקית עם הצלי. אוטמים, והופכים לציפוי. מקררים לשעתיים.
3
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מניחים את הצלי לתבנית צלייה או לתנור הולנדי גדול, ויוצקים עליו את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מכסים וצולים במשך שעה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מסירים את המכסה וממשיכים לצלות עד שהחלק העליון משחים והטמפרטורה הפנימית היא לפחות 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. הטמפרטורה הפנימית צריכה לעלות ב-10 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור