חלצי חזיר בזכוכית מייפל
את המתכון של חלצי חזיר מזוגגים מייפל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-10 דקות . מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.65 דולר למנה. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 396 קלוריות , 51 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לך סוכר חום, סירופ פנקייק, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 50 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את חלצי חזיר מזוגגים במייפל , צלעות חזיר מזוגגות עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים , ואת חלצית חזיר מזוגגת בדבש .
הוראות
מניחים את הצלי לתוך שקית גדולה ניתנת לסגירה חוזרת. בקערה קטנה מערבבים יחד את החמאה המומסת, החומץ, סירופ הפנקייק, עמילן התירס והסוכר החום.
יוצקים לתוך השקית עם הצלי. אוטמים, והופכים לציפוי. מקררים לשעתיים.
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את הצלי לתבנית צלייה או לתנור הולנדי גדול, ויוצקים עליו את המרינדה.
מכסים וצולים במשך שעה בתנור שחומם מראש.
מסירים את המכסה וממשיכים לצלות עד שהחלק העליון משחים והטמפרטורה הפנימית היא לפחות 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) כאשר נלקח עם מדחום בשר.
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח כ-10 דקות לפני הגילוף. הטמפרטורה הפנימית צריכה לעלות ב-10 מעלות.