חם וחום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 975 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו רוטב פאדג'חם, מרק חם וחמוץ, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
2
כדי ליצור את הריבה, בסיר מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את הפלפלים האדומים, בצל, 1 כפית מלח ופלפל לבן. מבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם לאורך. לאחר מכן, להוסיף את הסוכר ולהפחית את החום נמוך. לבשל, לערבב, במשך 10 דקות נוספות. ואז להסיר מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
פלפל אדום
בצל
סוכר
מלח
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
בסיר אחר על אש נמוכה, לחמם את bechamel במשך 5 דקות. לאחר מכן להוסיף את גבינת ברי כדי להתחמם ולהמיס, 2 עד 3 דקות. לאחר מותך, להסיר מן החום ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ברי.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
עבור הלחם של הכריך, לחמם מחבת או מחבת. כאשר חם, להוסיף את החמאה וטוסט טקסס, ומבשלים עד השחמה בכל צד, 2 דקות לכל צד. לאחר השחמה, להסיר מהחום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טקסס טוסט
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
כדי להכין את החזיר, מחממים את השמן ל 350 מעלות f בטיגון עמוק.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוק
6
מערבבים את הקמח עם 1 כפית מלח ופלפל שחור. לדלות את החזיר בקמח, ואז לטבול לתוך לשטוף את הביצה, ואז לדלות בקמח שוב. הקש על כל קמח עודף, ואז לזרוק את החזיר לתוך הטיגון ומבשלים עד חום זהוב, 2 דקות. לאחר מבושל, להסיר מן הטיגון ולנקז על מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
קמח לכל מטרה
חזיר
מלח
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
במחבת רוטב מעל חום בינוני, לחמם את ציר העוף, ולאחר מכן להוסיף את טורקיה וחמים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
טורקיה כולה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
הסר ולנקז עודף נוזל. מחסנית קצת הודו על הלחם הקלוי, ולאחר מכן להוסיף שתי חתיכות בשר חזיר מבושל, 1 ריבה כף, ולסיים עם 2 כפות בכמל. לאחר בניית הכריך, במקום תחת broiler עד חום זהוב, 2 דקות.