קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חצאי קישואים ממולאים

חצאי קישואים ממולאים
חצאי קישואים ממולאים נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצה, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו חצאי תפוחי אדמה ממולאים, חצאי פלפל ירוק ממולאים, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס קל צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
סקופ זרעים מחצאי קישואים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
זרעיםזרעים
3
מביאים סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים חצאי קישואים ומבשלים עד רך מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
5
מעבירים חצאי קישואים לתבנית אפייה מוכנה ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה. לאחר שמן חם, להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים ומערבבים זרעי קישואים ובצל בשמן חם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים רוטב עגבניות לתוך תערובת הבצל; מתבלים עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. מבשלים את התערובת בבית מבשלים עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פלפל שחורפלפל שחור
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
בצלבצל
רוטברוטב
זרעיםזרעים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להעביר את התערובת לקערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מערבבים ביצה לתוך תערובת רוטב עגבניות; כפית לתוך חצאי קישואים למלא.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
קישואיםקישואים
ביצהביצה
9
מפזרים גבינת פרמזן על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
10
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי הוא מוצק, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור