חצאי קישואים ממולאים
חצאי קישואים ממולאים נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצה, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו חצאי תפוחי אדמה ממולאים, חצאי פלפל ירוק ממולאים, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). תרסיס קל צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
סקופ זרעים מחצאי קישואים; להפריש.
מוסיפים חצאי קישואים ומבשלים עד רך מעט, על 3 דקות.
מעבירים חצאי קישואים לתבנית אפייה מוכנה ומניחים בצד להתקרר.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה. לאחר שמן חם, להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים ומערבבים זרעי קישואים ובצל בשמן חם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים רוטב עגבניות לתוך תערובת הבצל; מתבלים עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. מבשלים את התערובת בבית מבשלים עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 20 דקות.
להעביר את התערובת לקערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.
מערבבים ביצה לתוך תערובת רוטב עגבניות; כפית לתוך חצאי קישואים למלא.
מפזרים גבינת פרמזן על המילוי.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי הוא מוצק, 15 עד 20 דקות.