קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

חשיש בטטה

חשיש בטטה
חשיש בטטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 68 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: חשיש בטטה, חשיש בטטה, ו חשיש בטטה.

הוראות

1
במחבת סאוט בגודל 13 אינץ ' מעל חום בינוני, מוסיפים את הבייקון ושמן הזית. כאשר השמן מתחמם והבייקון מתחיל לרחוש, מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומתפזרים ככל האפשר כדי לאפשר לתפוחי האדמה לנוח במחבת בשכבה 1. השאר את תפוחי האדמה לבשל עד זריקה מהירה מגלה בראונינג בצד במגע עם המחבת, על 5 דקות. ממשיכים לזרוק ולתת לעמוד עד שרוב הצדדים של תפוחי האדמה הם זהובים ואת חתיכות בייקון הם פריך, 3 עד 5 דקות יותר. לאחר מכן מוסיפים את הבצל, שום, jalapenos, כמון ומתבלים עם קמצוץ נחמד של מלח וטחינה או 2 של פלפל. לבשל באותו אופן, ומאפשר הכל לשבת בחום של המחבת לרגע או
מרכיבים שתצטרך
2
טעם ועונה מחדש במידת צורך.