טאקו ברווז מזוגג תמרינד עם אננס בגריל מתענג ובצל כבוש
מתכון Tamarind זיגוג טאקו ברווז עם אננס מתענג אננס בגריל בצל כבוש מוכן בערך 6 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה של ברווז מאגרט, מלח כשר, טורטיות תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, ו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הדבש, תמר מרוכז, מיץ ליים, שום וצ ' ילי בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
מיץ ליים
פלפל צ ' ילי
שום
דבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 10 דקות.
4
מעבירים למעבד מזון, מתבלים במלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
יוצקים לתוך קערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים גריל פחם לחום בינוני-נמוך ובינוני ישיר, וצלייה עקיפה. הכינו בקבוק סחיטה מלא במים כדי לטפל בהתלקחויות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
להבקיע את השדיים ברווז עם סכין חדה לעשות דפוס צלב אלכסוני ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
מניחים את הברווז על הגריל, העור בצד למטה, ומבשלים, חשוף, עד העור הוא השחמה יפה, על 15 דקות. אם ההתלקחות גדולה מדי, או הברווז חומים מהר מדי, להזיז את הברווז מדי פעם על החום העקיף, ולאחר מכן בחזרה לחום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
לאחר כמעט כל השומן יש שניתנו ואת העור הוא חום זהוב עמוק, להפוך את הברווז מעל, לעבור על חום בינוני, מברשת בנדיבות עם זיגוג תמרינד ולהמשיך צלייה עד מדחום מיד לקרוא מגיע 140 מעלות f עבור מדיום-נדיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.
זיגוג
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
10
הסר את הברווז ללוח חיתוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
11
מורחים קצת זיגוג על טורטיות התירס. למעלה עם כמה פרוסות ברווז, רליש אננס, בצל כבוש עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
טורטיה תירס
בצל כבוש
אננס
זיגוג
ברווז שלם
12
מחממים גריל פחם לחום בינוני-גבוה ישיר.
ציוד שתשתמש בו
גריל
13
מברישים את פרוסות האננס בשמן ומפזרים מלח ופלפל. גריל האננס עד חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננס
מלח ופלפל
אננס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
14
הסר את האננס, לחתוך לקוביות ולמקם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אננס
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
מוסיפים את הבצל הירוק, צ ' ילי סראנו, מיץ ליים ו 2 כפות שמן קנולה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנו
בצל ירוק
שמן קנולה
מיץ ליים
16
תוסיף את הכוסברה ותזרוק שוב. טעם, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים עוד שמן, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברה
שמן בישול
17
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
18
מערבבים את מיץ הסיד, חומץ, סוכר ומלח בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר והמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
חומץ
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
19
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 5 דקות.
20
יוצקים את תערובת הנוזל על הבצל ומערבבים לשלב. למעלה את הבצל עם צלחת קטנה כדי לשקול מעט, לכסות עם נייר או ניילון לעטוף במקרר לפחות 4 שעות עד 24 שעות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.