קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

טאקו ברווז מזוגג תמרינד עם אננס בגריל מתענג ובצל כבוש

טאקו ברווז מזוגג תמרינד עם אננס בגריל מתענג ובצל כבוש
מתכון Tamarind זיגוג טאקו ברווז עם אננס מתענג אננס בגריל בצל כבוש מוכן בערך 6 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חצאי חזה של ברווז מאגרט, מלח כשר, טורטיות תירס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. נסו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש חריף, ו טאקו דגים בגריל עם בצל כבוש ורוחה סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הדבש, תמר מרוכז, מיץ ליים, שום וצ ' ילי בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
מיץ לייםמיץ ליים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 10 דקות.
4
מעבירים למעבד מזון, מתבלים במלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
יוצקים לתוך קערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים גריל פחם לחום בינוני-נמוך ובינוני ישיר, וצלייה עקיפה. הכינו בקבוק סחיטה מלא במים כדי לטפל בהתלקחויות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
להבקיע את השדיים ברווז עם סכין חדה לעשות דפוס צלב אלכסוני ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
מניחים את הברווז על הגריל, העור בצד למטה, ומבשלים, חשוף, עד העור הוא השחמה יפה, על 15 דקות. אם ההתלקחות גדולה מדי, או הברווז חומים מהר מדי, להזיז את הברווז מדי פעם על החום העקיף, ולאחר מכן בחזרה לחום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
לאחר כמעט כל השומן יש שניתנו ואת העור הוא חום זהוב עמוק, להפוך את הברווז מעל, לעבור על חום בינוני, מברשת בנדיבות עם זיגוג תמרינד ולהמשיך צלייה עד מדחום מיד לקרוא מגיע 140 מעלות f עבור מדיום-נדיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
זיגוגזיגוג
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
10
הסר את הברווז ללוח חיתוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מורחים קצת זיגוג על טורטיות התירס. למעלה עם כמה פרוסות ברווז, רליש אננס, בצל כבוש עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
טורטיה תירסטורטיה תירס
בצל כבושבצל כבוש
אננסאננס
זיגוגזיגוג
ברווז שלםברווז שלם
12
מחממים גריל פחם לחום בינוני-גבוה ישיר.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
13
מברישים את פרוסות האננס בשמן ומפזרים מלח ופלפל. גריל האננס עד חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
מלח ופלפלמלח ופלפל
אננסאננס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
14
הסר את האננס, לחתוך לקוביות ולמקם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מוסיפים את הבצל הירוק, צ ' ילי סראנו, מיץ ליים ו 2 כפות שמן קנולה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סראנופלפל סראנו
בצל ירוקבצל ירוק
שמן קנולהשמן קנולה
מיץ לייםמיץ ליים
16
תוסיף את הכוסברה ותזרוק שוב. טעם, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים עוד שמן, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שמן בישולשמן בישול
17
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
18
מערבבים את מיץ הסיד, חומץ, סוכר ומלח בסיר קטן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר והמלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
חומץחומץ
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
19
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 5 דקות.
20
יוצקים את תערובת הנוזל על הבצל ומערבבים לשלב. למעלה את הבצל עם צלחת קטנה כדי לשקול מעט, לכסות עם נייר או ניילון לעטוף במקרר לפחות 4 שעות עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
21
מערבבים את הבצלים ואת אורגנו בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולהשמן קנולה8טורטיות תירס, התחמם, להגשהטורטיות תירס, התחמם, להגשה4Magret חזה ברווז חצאים, כ 8 אונקיות כל, גזוז של עודף שומןMagret חזה ברווז חצאים, כ 8 אונקיות כל, גזוז של עודף שומן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1השארכוסברה טרייה, להגשהכוסברה טרייה, להגשה4largesבצל ירוק (חלקים ירוקים וחיוורים), פרוס דקבצל ירוק (חלקים ירוקים וחיוורים), פרוס דק6stemmed מיובש guajillo צ'יילס, ספוג במים רותחים במשך 30 דקותstemmed מיובש guajillo צ'יילס, ספוג במים רותחים במשך 30 דקות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1מיץ לייםמיץ ליים2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי1(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מקסיקני מיובשאורגנו מקסיקני מיובש1אננס זהוב, קלופים, לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץאננס זהוב, קלופים, לחתוך לפרוסות בעובי 1 אינץ1גדולבצל אדום, קלופים, חצוי וחותכים לפרוסות בעובי 1/8 אינץבצל אדום, קלופים, חצוי וחותכים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ8ציפורןחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה2smallsסראנו צ'יילס, טחון, עם או בלי זרעיםסראנו צ'יילס, טחון, עם או בלי זרעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרכיז תמרינדיתרכיז תמרינדי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.