קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

טאקו סלמון מתוק ומתובל

טאקו סלמון מתוק ומתובל
טאקו סלמון מתוק-ו-חריף הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 712 קלוריות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו קרם, שמן זית, תערובת תיבול מקסיקנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. מתכונים דומים: טאקו מתוק ומתובל, טאקו צלעות קצר מתוק ומתובל, ו טאקו חסה מתובל עם שרימפס מתוק.

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים 1 כף תערובת תיבול מקסיקני בקערה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תבלינים מקסיקניתתערובת תבלינים מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מפזרים דגים עם הנותרים 1 כף תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים דגים ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד לסיום. לשבור דגים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. ממלאים טורטיות עם תערובת כרוב סלמון, העליון עם מנגו פיקו דה גאלו, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ל-1 אננסל-1 אננס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.