טאקו קונפי ברווז
מתכון ברווז קונפי טאקו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם עגבניות שזיף, צ'ילה, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. נסו טאקו קונפי ברווז, מהו קונפי ברווז, ו קונפי ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את poblano ישירות מעל להבת גז או תחת broiler, מפנה, עד חרוך.
בואו מגניב. לקלף, זרע ולחתוך את poblano.
מוסיף את העגבניות, tomatillos ושום ומבשלים על חום מתון, מפנה, עד חרוך. לקלף את השום; להעביר למעבד מזון.
מוסיף את העגבניות, tomatillos, poblano, צ ' ילה אדומה בצל ירוק ודופק עד עבה.
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים את הסלסה במלח.
מיקרוגל הברווז בעוצמה גבוהה במשך 1 1/2 דקות, עד העור חם.
הסר את העור מן הרגליים ב 1 חתיכת. קו צלחת עם מגבות נייר ולהניח את העורות על גבי. מיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך כ 5 דקות, עד העור הוא השחמה ולוהט.
הסר את העור מן מגבות נייר ולתת מגניב לחלוטין.
חותכים את העור הפריך לרצועות דקות.
לגרוס את בשר הברווז. במחבת, מבשלים את המרק, רוטב סויה ואבקת חמישה תבלינים.
מוסיף את הברווז וזורק עד מחומם דרך.
מגישים את הטורטיות עם סלסה, ברווז, cracklings וכוסברה.