קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 24 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אגוזי לוז שוקולד לבן

טארט אגוזי לוז שוקולד לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל טארט אגוזי לוז שוקולד לבן. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, שמנת מתוקה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-24 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו טארט אגוזי לוז שוקולד, אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), ו טארט שוקולד לבן עם תותים ובננות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שכב 1 גיליון פילו על משטח עבודה.
3
מברשת פילו עם חמאה מומסת. למעלה עם עוד גיליון פילו. חזור עם יותר חמאה ו 2 סדינים פילו יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
חותכים את גליונות פילו מוערמים לתוך 6 (5 אינץ') ריבועים. קו כל כוס מאפין עם 1 ריבוע פילו מוערמים, המאפשר את הקצוות לפרוע ולהרחיב מעל החישוקים כוס. חזור עם 4 סדינים פילו הנותרים וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
5
אופים עד כוסות פילו הם חום זהוב, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר את מחבת מאפין מתלה קירור מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
בישול פולנטהבישול פולנטה
7
בינתיים, מערבבים את השוקולד הלבן ו 1/4 כוס שמנת בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד השוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
יוצקים לתוך קערה גדולה וקריר בקושי פושרת. מערבבים באגוזי הלוז. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הנותרים 1 1/4 כוסות קרם בקערה גדולה אחרת פסגות בינוניות. מקפלים את השמנת לתוך תערובת שוקולד לבן ב 2 קבוצות. מכסים ומקררים עד קר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
אגוזי לוזאגוזי לוז
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
כפית 2 כפיות של אגוזי לוז שוקולד להתפשט לתוך כל כוס פילו, אם באמצעות. כפית מוס שוקולד לבן לתוך כוסות פילו מקורר, mounding מעט. מסדרים את כוסות הפילו המלאות מוס על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
שוקולד לבןשוקולד לבן
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
10
מפזרים את השוקולד מריר על המוס, או מקשטים בפרחים אכילים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
פרחים אכיליםפרחים אכילים
11
עצה מראש: כוסות פילו לא ממומש יכול להתבצע 2 ימים קדימה. אחסן אותם במיכל אטום בטמפרטורת החדר. מוס שוקולד לבן יכול להיות מורכב עד 8 שעות קדימה. שמור את זה בקירור. כוסות פילו מלאות ניתן להרכיב עד 1 שעה קדימה. מכסים ומקררים אותם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני