טארט בצל אדום וגבינת עיזים
ניתן להכין את המתכון לטארט בצל אדום וגבינת עיזים תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 300 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-22 גרם שומן כל אחת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חלמונים, קרום פאי לא אפוי, פלפל גרוס וקצפת כבדה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה די גרוע. נסו טארט בצל אדום, גבינת עיזים ובזיליקום, גבינת עיזים, בצל מקורמל וטארט פלפל אדום קלוי, וטארט גבינת עיזים, תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
מרפדים תבנית טארט שטוחה בעלת תחתית רפויה בגודל 9 אינץ' עם מאפה. מצננים 15 דקות. מכסים בנייר כסף וממלאים במשקולת פאי.
מסירים את נייר הכסף והמשקולות ואופים עוד 5 דקות.
שמים בצל בתבנית צלייה ומזלפים מעל השמן. מתבלים במלח ופלפל. צולים 15 דקות. מניחים בצד לצינון. הורד את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מקציפים יחד חלמונים ושמנת, ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבצל האדום על בסיס המאפה האפוי.
יוצקים את תערובת השמנת על הבצלים. פורסים דק את גבינת העיזים ומנקדים מעל הטארט.
אופים במשך 30 דקות, או עד שהקרם מתייצב בדיוק.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.