קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טארט בצל אדום וגבינת עיזים

טארט בצל אדום וגבינת עיזים
ניתן להכין את המתכון לטארט בצל אדום וגבינת עיזים תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 300 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-22 גרם שומן כל אחת. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חלמונים, קרום פאי לא אפוי, פלפל גרוס וקצפת כבדה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה די גרוע. נסו טארט בצל אדום, גבינת עיזים ובזיליקום, גבינת עיזים, בצל מקורמל וטארט פלפל אדום קלוי, וטארט גבינת עיזים, תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
2
מרפדים תבנית טארט שטוחה בעלת תחתית רפויה בגודל 9 אינץ' עם מאפה. מצננים 15 דקות. מכסים בנייר כסף וממלאים במשקולת פאי.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
3
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
4
מסירים את נייר הכסף והמשקולות ואופים עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
5
שמים בצל בתבנית צלייה ומזלפים מעל השמן. מתבלים במלח ופלפל. צולים 15 דקות. מניחים בצד לצינון. הורד את טמפרטורת התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש
1/2 כוס קמח לבן מלא1/2 כוס קמח לבן מלא
שעועית ירוקה קפואה וקצוצהשעועית ירוקה קפואה וקצוצה
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
6
מקציפים יחד חלמונים ושמנת, ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הבצל האדום על בסיס המאפה האפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש
1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף1 (6 אונקיה) יכול להאיר טונה במים, מרוקן ומתקלף
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
יוצקים את תערובת השמנת על הבצלים. פורסים דק את גבינת העיזים ומנקדים מעל הטארט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/2 כוס קמח לבן מלא1/2 כוס קמח לבן מלא
3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת
8
אופים במשך 30 דקות, או עד שהקרם מתייצב בדיוק.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות מסטיק סגולות קטנות2 טיפות מסטיק סגולות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.