שני סוגים של טרלי, קרקר העוגיות האיטלקי
צריך מתאבן חלב חינם? שני סוגים של טרלי, קרקר העוגיות האיטלקי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 94 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, זרעי שומר, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות קרקר אגוזים, עוגיות קרקר גרהם s ' mores, ו כוסות עוגיות קרקר עם ציפוי מרשמלו שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 177° ולהגדיר מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
עבור הבצק, לשלב את הקמח ואבקת אפייה, ערבוב טוב לערבב.
לטאטא את הביצים בקערה, ולאחר מכן לטאטא את כל החומרים הנותרים על מנת. מקפלים בתערובת הקמח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח ללוש קלות לערבב. נפרדים ל-16 חלקים שווים.
גלגל כל אחד לחבל 8 אינץ', ואז לתוך מעגל. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום.
אופים את taralli על 30 עד 40 דקות, או עד נפוח היטב וזהב עמוק. מגניב על מדפים.
עבור הדובדבן, לשלב את כל החומרים בסיר וחום בעדינות עד פושרת.
מברשת על צמרות של עוגיות מקורר. מיד העליון עם סוכריות צבעוניות, לפני ערכות הדובדבן.
Taralli Napoletani: עוגיות טבעת מלוחות נפוליטנית
עבור הבצק, יוצקים את המים לתוך קערה ולהקציף בשמרים.
שים את שאר החומרים בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק כמה פעמים לערבב.
מוסיפים את הנוזל ודופק שוב עד שהבצק יוצר כדור.
תן למעבד לרוץ ברציפות במשך כ -10 שניות ללוש את הבצק.
הפוך את הבצק לקערה משומנת והסר בזהירות את הלהב. הפוך את הבצק כך שהחלק העליון משומן ומכסה את הקערה בניילון נצמד.
תן את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד בזוגות בתפזורת, כשעה.
לאחר שהבצק עלה, לגרד אותו מתוך הקערה על משטח עבודה מקומח קלות ולהשתמש מגרד ספסל או סכין לחתוך אותו לשני חלקים שווים.
מגלגלים כל פיסת בצק מתחת לכפות הידיים לאורך 15" וחותכים כל אחד ל 1 " חתיכות כדי להפוך 30 חתיכות שוות בכל
אחד בכל פעם, מגלגלים כל פיסת בצק מתחת לכפות הידיים כדי להפוך את גדיל 8". חברו את הקצוות יחד כדי ליצור מעגל, לחיצה בחוזקה כדי לאטום. קו את taralli נוצר על משטח עבודה מקומח קלות או יריעות אפייה מקומטת, לוודא שהם לא נוגעים זה בזה.
הגדר את מדפי התנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש עד 350 ° F.
מלא סיר גדול (כמו זה שבו היית לבשל פסטה) 3/4 מלא במים. להביא את המים לרתיחה מתגלגלת מלאה. הגדר אחד מדפי הקירור על הכיריים (לשים מחבת מתחתיו כדי לתפוס טיפות) ליד המחבת של מים רותחים. זרוק את taralli, 6 או 8 בכל פעם לתוך המים הרותחים ולהסיר אותם עם רחפן ברגע שהם צפים אל פני השטח. סדר אותם על סנטימטר זה מזה לכל הכיוונים, על מדפים מוכנים.
אופים את taralli על 30 דקות, מסתובב מן השליש העליון של התנור לשלישי התחתון, ולהיפך, באמצע האפייה. המשיכו לאפות את הטארלי עד שיהיו זהובים ופריכים.
הסר מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר על מדפי הקירור שבו הם נאפו.