קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

טוגנים בסגנון גרמני

טוגנים בסגנון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס בתנור בסגנון גרמני. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה איידהו, חומץ סיידר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו צ'יפס בסגנון קייג' ון, צ'יפס בסגנון קייג' ון, ו פנקייק תנור גרמני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
תפוחי אדמה Parboil במשך 4 דקות בסיר גדול מעל חום בינוני, או פירס עם מזלג ומיקרוגל במשך 6 דקות. כאשר מוכן, לחתוך 8 פלחי כל ומפזרים חומץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
סירסיר
3
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר עם כפית מחוררת למגבות נייר ושמורה. לזרוק תפוחי אדמה בטפטופי בייקון ומתבלים עם סוכר, ומלח ופלפל. פיזור על תבנית אפייה וצלי, בתנור שחומם מראש, עד זהב פריך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
5
מעבירים תפוחי אדמה לקערת הגשה וזורקים עם הפטרוזיליה והבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה