טוגנים בסגנון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס בתנור בסגנון גרמני. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה איידהו, חומץ סיידר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו צ'יפס בסגנון קייג' ון, צ'יפס בסגנון קייג' ון, ו פנקייק תנור גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
תפוחי אדמה Parboil במשך 4 דקות בסיר גדול מעל חום בינוני, או פירס עם מזלג ומיקרוגל במשך 6 דקות. כאשר מוכן, לחתוך 8 פלחי כל ומפזרים חומץ.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד פריך.
הסר עם כפית מחוררת למגבות נייר ושמורה. לזרוק תפוחי אדמה בטפטופי בייקון ומתבלים עם סוכר, ומלח ופלפל. פיזור על תבנית אפייה וצלי, בתנור שחומם מראש, עד זהב פריך, על 20 דקות.
מעבירים תפוחי אדמה לקערת הגשה וזורקים עם הפטרוזיליה והבייקון השמור.