טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש
המתכון טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש יכול לספק את הכמיהה המזרחית שלך באמצע בערך 3 שעות ו -5 דקות. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.66 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 1193 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן למנה. אם יש לכם גרידת לימון, שמן זית, טונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הקרקע פלפל אנגלי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אוכל אנג'ל פלפל אנגלי עם גבינת אננס ופאי מיובש בתנור כמו קינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. עם כפית ציון 93%, המנה הזו נהדרת. נסו טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש, חומוס כתוש חריף, ו עטיפת חומוס עדשים עם מתכון מולסה רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 12 שיפודי עץ ספוגים במים במשך שעה 1
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץ
1
מקציפים יחד את מולסה הרימונים, הדבש, מיץ הלימון, החרדל והנענע ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
מלח ופלפל
מיץ לימון
חרדל
דבש
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
תנו לזיגוג לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
1
מחממים 2 כפות שמן קנולה במחבת קטנה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את רסק העגבניות, כמון, פלפל אנגלי קאיין, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
גלידה או קצפת, לא חובה
פלפל קאיין טחון
כמון
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
6
חותכים את הטונה לגושים גדולים ומוסיפים אותה למעבד מזון יחד עם תערובת התבלינים המקוררת, 1/4 כוס הפטרוזיליה הקצוצה וגרידת הלימון. מתבלים במלח ופלפל. תהליך עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרידת לימון
פטרוזיליה
טונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
מעבירים לקערה ומצננים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מחממים גריל פחמים לחום גבוה בשיטת החום הישיר.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
מחלקים את תערובת הטונה ל -12 מנות שוות ומגלגלים לכדורגל.
מרכיבים שתצטרך
גלול
טונה
10
מברישים את הקופטים במעט מהשמן שנותר ומפזרים מלח ופלפל. צולים עד להזהבה ומעט חרוך מכל הצדדים ופשוט מבושלים, כ -2 דקות לכל צד. שומרים חלק מהזיגוג להגשה, ואז מברישים את הקופטים בחלק מהזיגוג שנותר בכל פעם שאתה מסתובב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זיגוג
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
מעבירים את השיפודים לפלטה ותולים מעט מהחומוס החריף שלידם.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
12
מטפטפים את הקבבים עם זיגוג נוסף ומפזרים את עלי הפטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
זיגוג
13
שמים שני שליש מחומוס במעבד מזון יחד עם הטחינה, שמן השומשום, הדבש, השום, הצ ' ילה, מיץ הלימון, הרוטב החם אם משתמשים ומתבלים במלח ופלפל. פירה עד כמעט חלקה. כשהמכונה פועלת, מזלפים מספיק שמן זית ליצירת מחית חלקה אך סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
שמן שומשום
חומוס
רוטב חריף
שמן זית
שום
טחינה
פלפל צ ' ילי
דבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
14
מעבירים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
מכניסים את גרגירי החומוס שנותרו לקערה ומועכים גס בעזרת מועך תפוחי אדמה. כף את גרגירי החומוס המעוכים על גבי המחית.
טונאן בתפריט? נסה להתאים עם יין מרלו,פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. אוסף ריימונד ר מרלו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ריימונד ר אוסף מרלו
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיפים חלקים יחד עם רמזים לאדמה ותבלינים בגימור הווניל הטעים. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. זוג עם כל דבר, החל סלמון בגריל, פילה חזיר, עוף צלוי צלעות קארי אדום תאילנדי או טאגין מרוקאי.