קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט קרואסון עם תפוחים קרמל רך

טוסט קרואסון עם תפוחים קרמל רך
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכונים דומים: טוסט קרואסון עם תפוחים קרמל רך, לחם מטוגן קרואסון, ו לחם מטוגן קרואסון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הפוך את הבלילה עבור טוסט צרפתי על ידי לטאטא יחד את הביצים, חלב, וניל, וקינמון עד מעורב באופן שווה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
שים לב בזמן שאתה עושה את תפוחי הקרמל-לשים את הסוכר במחבת יבשה גדולה ולמקם אותו על אש בינונית נמוכה. מערבבים כל הזמן עם כף עץ עד שהסוכר נמס ומתחיל לקרמל, כ 5 דקות. תיזהר, הסוכר ממש חם בשלב זה. עדיין ערבוב, להוסיף את החמאה, אשר קצף קצת. ברגע שהסוכר והחמאה הופכים לרוטב קרמל, מקפלים פנימה את פרוסות התפוחים. עכשיו, בגלל שהתפוחים קרירים יותר מהסוכר, הסוכר יכול להתחיל לתפוס ולהקשיח, אבל אל תיבהלו -- תמשיכו לערבב, ברגע שהתפוחים יחממו הקרמל יתיישר שוב. כאשר רוטב הקרמל מתחיל להיווצר סביב התפוחים, יוצקים את סירופ מייפל. תן לו מערבבים ומבשלים במשך כ 10 דקות עד התפוחים הם מזלג מכרז. משוך אותם מהחום ולשמור חם עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
עבור הלחם המטוגן עצמו, לחמם את החמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני-נמוך. אתה כנראה רק תוכל להתאים כמה קרואסונים במחבת בבת אחת, אז להכין אלה בקבוצות. קח חצי קרואסון ומהר לדלות אותו בבלילה. מילת המפתח כאן היא במהירות; הקרואסונים רכים מאוד יתפוררו אם ספוג בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הנח את הקרואסונים במחבת, לחתוך בצד למטה, ומבשלים 4 עד 5 דקות. בזהירות להפוך אותם עם מרית וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
קרואסוןקרואסון
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
המצגת היא כמו כריך תפוח קרמל-לקחת את החצי התחתון של הקרואסון ולשים אותו על צלחת, כפית חלק מתפוחי הקרמל על גבי זה, ולכסות עם החלק העליון 1/2 של הקרואסון. אבק עם סוכר ממתקים וקינמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
קרואסוןקרואסון
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,