טוסט קרואסון עם תפוחים קרמל רך
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכונים דומים: טוסט קרואסון עם תפוחים קרמל רך, לחם מטוגן קרואסון, ו לחם מטוגן קרואסון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הפוך את הבלילה עבור טוסט צרפתי על ידי לטאטא יחד את הביצים, חלב, וניל, וקינמון עד מעורב באופן שווה. מכסים ומקררים.
שים לב בזמן שאתה עושה את תפוחי הקרמל-לשים את הסוכר במחבת יבשה גדולה ולמקם אותו על אש בינונית נמוכה. מערבבים כל הזמן עם כף עץ עד שהסוכר נמס ומתחיל לקרמל, כ 5 דקות. תיזהר, הסוכר ממש חם בשלב זה. עדיין ערבוב, להוסיף את החמאה, אשר קצף קצת. ברגע שהסוכר והחמאה הופכים לרוטב קרמל, מקפלים פנימה את פרוסות התפוחים. עכשיו, בגלל שהתפוחים קרירים יותר מהסוכר, הסוכר יכול להתחיל לתפוס ולהקשיח, אבל אל תיבהלו -- תמשיכו לערבב, ברגע שהתפוחים יחממו הקרמל יתיישר שוב. כאשר רוטב הקרמל מתחיל להיווצר סביב התפוחים, יוצקים את סירופ מייפל. תן לו מערבבים ומבשלים במשך כ 10 דקות עד התפוחים הם מזלג מכרז. משוך אותם מהחום ולשמור חם עד שאתה מוכן לשרת.
עבור הלחם המטוגן עצמו, לחמם את החמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני-נמוך. אתה כנראה רק תוכל להתאים כמה קרואסונים במחבת בבת אחת, אז להכין אלה בקבוצות. קח חצי קרואסון ומהר לדלות אותו בבלילה. מילת המפתח כאן היא במהירות; הקרואסונים רכים מאוד יתפוררו אם ספוג בבלילה.
הנח את הקרואסונים במחבת, לחתוך בצד למטה, ומבשלים 4 עד 5 דקות. בזהירות להפוך אותם עם מרית וחום בצד השני.
המצגת היא כמו כריך תפוח קרמל-לקחת את החצי התחתון של הקרואסון ולשים אותו על צלחת, כפית חלק מתפוחי הקרמל על גבי זה, ולכסות עם החלק העליון 1/2 של הקרואסון. אבק עם סוכר ממתקים וקינמון ומגישים.