Ahogadas טורטה - טורטה מקסיקני אותנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . אם יש לכם שמן צמחי, סוכר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו Ahogadas טורטס, כריך חזיר מטוגן עם מרק עגבניות מתובל (Ahogadas טורטס), ו כריך חציל מטוגן מקסיקני (טורטים טבעוניים ופמבזוס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את 16 שיני שום טחון, 2 כפות אורגנו טחון, 2 כפיות מלח ופלפל בקערה. לשפשף תערובת שום על קת החזיר, ומניחים חזיר במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
Boston Butt
פחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
צלי בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). המשך צלייה עד חזיר הוא רך וכבר לא ורוד במרכז, על 2 שעות ו 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). מכסים את הבשר בשתי שכבות של רדיד אלומיניום, ומאפשרים לנוח באזור חם במשך 20 דקות לפני חיתוך מחוספס או רטוש אותו. שאריות של חלקי חילוף.
מניחים את הפלפלים בצ ' יפוטלה בקערה, ומכסים במים חמים. אפשר פלפלים להשרות עד מתרכך, על 3 דקות; לנקז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים ב 8 שיני שום טחון בצל קצוץ; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים עגבניות רומא, 1 כוס מים, פלפל צ 'יפוטלה צ' ילי, 5 כפיות של אורגנו, סוכר, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
רוטב פלפל לימון
רומה עגבנייה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הוסף את טפטוף המחבת השמורה. מבשלים, חשופים, מעל חום נמוך במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
יוצקים את רוטב הצ ' יפוטלה לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הרוטב זז לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ולרסק את הרוטב נכון במחבת. מסננים את הרוטב דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
כדי לשרת: חלול את החצי התחתון של כל bolillo לעשות קערה רדודה חזיר קצוץ. לגרוף על 2 כפות של רוטב צ ' יפוטלה על החלק התחתון של כל גליל, ואז לסדר את החזיר הקצוץ על הרוטב. מעל כל כריך עם כמה פרוסות חלפיניו כבושים, ואחריו החלק העליון של הגליל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.