קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות53
מגזין

טורטה מקסיקני אותנטי-Ahogadas טורטה

טורטה מקסיקני אותנטי-Ahogadas טורטה
Ahogadas טורטה - טורטה מקסיקני אותנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . אם יש לכם שמן צמחי, סוכר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. נסו Ahogadas טורטס, כריך חזיר מטוגן עם מרק עגבניות מתובל (Ahogadas טורטס), ו כריך חציל מטוגן מקסיקני (טורטים טבעוניים ופמבזוס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מערבבים את 16 שיני שום טחון, 2 כפות אורגנו טחון, 2 כפיות מלח ופלפל בקערה. לשפשף תערובת שום על קת החזיר, ומניחים חזיר במחבת צלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
Boston ButtBoston Butt
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
צלי בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). המשך צלייה עד חזיר הוא רך וכבר לא ורוד במרכז, על 2 שעות ו 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c). מכסים את הבשר בשתי שכבות של רדיד אלומיניום, ומאפשרים לנוח באזור חם במשך 20 דקות לפני חיתוך מחוספס או רטוש אותו. שאריות של חלקי חילוף.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מניחים את הפלפלים בצ ' יפוטלה בקערה, ומכסים במים חמים. אפשר פלפלים להשרות עד מתרכך, על 3 דקות; לנקז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני. מערבבים ב 8 שיני שום טחון בצל קצוץ; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים עגבניות רומא, 1 כוס מים, פלפל צ 'יפוטלה צ' ילי, 5 כפיות של אורגנו, סוכר, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
רומה עגבנייהרומה עגבנייה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הוסף את טפטוף המחבת השמורה. מבשלים, חשופים, מעל חום נמוך במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
יוצקים את רוטב הצ ' יפוטלה לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את הרוטב זז לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ולרסק את הרוטב נכון במחבת. מסננים את הרוטב דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
כדי לשרת: חלול את החצי התחתון של כל bolillo לעשות קערה רדודה חזיר קצוץ. לגרוף על 2 כפות של רוטב צ ' יפוטלה על החלק התחתון של כל גליל, ואז לסדר את החזיר הקצוץ על הרוטב. מעל כל כריך עם כמה פרוסות חלפיניו כבושים, ואחריו החלק העליון של הגליל.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים על 1/4 כוס רוטב צ ' יפוטלה נוסף על כל הכריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.