טורנדו בקר צרוב
טורנדו בקר צרוב דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 45 גרם שומן, ובסך הכל 680 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו שמן זרעי ענבים, טימין, קמח תירס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. נסו בקר צרוב עם תפוז וצ'ילי, מרק בקר ואטריות צרוב, ו פילה בקר רוזמרין צרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
לפולנטה: בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה מביאים את הציר לרתיחה. ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. לאחר מכן, הקציפו לאט את קמח התירס והמשיכו להקציף במהלך כל תהליך הבישול. מבשלים עד שהנוזל נספג, 5 עד 6 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הגבינה, שוב מקציפים, ואז טועמים ומתבלים במלח ופלפל. מחזיקים חם עד להגשה.
מחממים מחבת גדולה ומטגנים על אש גבוהה עד סף עישון, ולאחר מכן מוסיפים את השמן; להפחית את החום בינוני.
מפזרים את הסטייקים, משני הצדדים, במלח ופלפל, ומוסיפים לתבנית המשומנת. צורבים את הסטייקים בצד הראשון למשך 2 דקות, ואז הופכים וחוזרים על הבישול למשך 2 דקות נוספות. לאחר הבישול מכבים את האש ומוסיפים את החמאה והטימין. אפשר לחמאה להשחים, להפוך או לכפות את החמאה על הסטייקים במהלך התהליך, למשך 1 דקה.
מוציאים את הסטייקים ומניחים לנוח 2 דקות. לאחר מכן חלק את הפולנטה המוכנה לצלחות, מעליהם סופות טורנדו צרובות ואז כף מעל חמאה חומה והגיש.