טיפים לבשר בקר ותבשיל בצל מקורמל
טיפים לבשר בקר ותבשיל בצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.47 דולר למנה. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפל, רוטב ווסטרשייר, צלי קצה סינטה בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל שעועית ירוקה טרייה עם פירורי לחם בצל מקורמלים, פילה בקר עם בצל מקורמל ושמנת חזרת, ו בצל מקורמל ומתכון לוקו מוקו בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, בשר חום בשמן בקבוצות; ניקוז.
מעבירים ל-13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
באותה מחבת מבשלים בצל בחמאה על אש בינונית-נמוכה במשך 25-30 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מחממים תנור ל 325*. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה קונסומה ומרק. מערבבים פנימה רוטב ווסטרשייר ועלי דפנה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מכסים ואופים 1 שעה. מערבבים בזהירות שמנת; זורקים עלי דפנה.
אופים, ללא כיסוי, 25-35 דקות או עד שהבשר רך.
מניחים טוסט מעל תערובת בקר; מפזרים גבינה.
אופים 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.