טירמיסו
טירמיסו הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 83 גרם של שומן, וסך הכל 1214 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שוקולד, חלמונים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו.
הוראות
קודם תכין את הספוג. מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C /גז 4).
לטאטא את הסוכר והביצים עד שהם בשלב הסרט. מקפלים את החמאה המומסת, ואז מקפלים את הקמח מנופה וקקאו.
יוצקים את התערובת לתוך פח גליל שוויצרי מרופד ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר את הספוג מהתנור כאשר הוא נעשה ולהשאיר להתקרר.
כדי להפוך את המילוי, לשים את mascarpone, סוכר, חלמונים, וin סנטו לתוך קערה ומערבבים עד חלקה.
כדי להרכיב את הטירמיסו, לשבור את הספוג ולחץ אותו לתחתית של צלחת רדודה.
טפטוף על הקפה, טיה מריה, ושוקולד לבן. כף מעל מילוי מסקרפונה, ואז אבק בנדיבות עם קקאו. באמצעות סכין גדולה, לגרד את השוקולד לכיוונך לעשות שבבי ולארגן בעדינות אלה מעל החלק העליון.