טירמיסו
לך לחנות ותביא סוכר גלגלית, אבקת קקאו, סוכר גלגלית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את הספוג. מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C /גז 4).
לטאטא את הסוכר והביצים עד שהם בשלב הסרט. מקפלים את החמאה המומסת, ואז מקפלים את הקמח מנופה וקקאו.
יוצקים את התערובת לתוך פח גליל שוויצרי מרופד ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר את הספוג מהתנור כאשר הוא נעשה ולהשאיר להתקרר.
כדי להפוך את המילוי, לשים את mascarpone, סוכר, חלמונים, וin סנטו לתוך קערה ומערבבים עד חלקה.
כדי להרכיב את הטירמיסו, לשבור את הספוג ולחץ אותו לתחתית של צלחת רדודה.
טפטוף על הקפה, טיה מריה, ושוקולד לבן. כף מעל מילוי מסקרפונה, ואז אבק בנדיבות עם קקאו. באמצעות סכין גדולה, לגרד את השוקולד לכיוונך לעשות שבבי ולארגן בעדינות אלה מעל החלק העליון.
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.