קושיקשה
מוכן ב41 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

טירמיסו

טירמיסו
לך לחנות ותביא סוכר גלגלית, אבקת קקאו, סוכר גלגלית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את הספוג. מחממים התנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C /גז 4).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא את הסוכר והביצים עד שהם בשלב הסרט. מקפלים את החמאה המומסת, ואז מקפלים את הקמח מנופה וקקאו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים את התערובת לתוך פח גליל שוויצרי מרופד ואופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר את הספוג מהתנור כאשר הוא נעשה ולהשאיר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
כדי להפוך את המילוי, לשים את mascarpone, סוכר, חלמונים, וin סנטו לתוך קערה ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חלמון ביצהחלמון ביצה
Vin SantoVin Santo
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
כדי להרכיב את הטירמיסו, לשבור את הספוג ולחץ אותו לתחתית של צלחת רדודה.
7
טפטוף על הקפה, טיה מריה, ושוקולד לבן. כף מעל מילוי מסקרפונה, ואז אבק בנדיבות עם קקאו. באמצעות סכין גדולה, לגרד את השוקולד לכיוונך לעשות שבבי ולארגן בעדינות אלה מעל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שוקולדשוקולד
טיה מריהטיה מריה
קפהקפה
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
* אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה