טרוטה ממולאת
טרוטה ממולאת היא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. לך לחנות ותביא בצל, טרוטת עין-הקשת לבושה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו טרוטה ממולאת בוליביה, צ'וריסו-טרוטה ממולאת, ו פורל-תפוחי אדמה אדומים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר שאינו מגיב. מערבבים את הפטריות, פלפלים, חלפיניו, בצל וסלרי, אם משתמשים.
מבשלים 2 עד 3 דקות מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום וקריר במשך 15 דקות.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים את בשר הסרטן. תניח את התערובת בצד.
מאוורר לפתוח את הטרוטה ומפזרים את תיבול המפרץ הישן.
באופן רופף לארוז את חללי הדגים עם תערובת ירקות בשר סרטנים.
מניחים בתבנית אפייה גדולה ואופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד מבושל דרך. הדג יתרחב, יציג את המילוי.
הסר את הטרוטה מהמחבת וסוחט לימון לתוך מיצי המחבת.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך ספר בישול חדש של Legal Sea Foods מאת רוג 'ר ברקוביץ' וג ' יין דורפר. © 2003 ע "י רוג' ר ברקוביץ ' וג ' יין דורפר. Published by Broadway Books.רוג 'ר ברקוביץ, נשיא ומנכ" ל של Legal Sea Foods מאז 1992, החל לעבוד בשוק הדגים של משפחתו בגיל עשר. לעיתים קרובות הוא מציע את דעתו המקצועית על תעשיית הדיג בקטעי חדשות ברשת (CNN, CBS News "Eye on America", Nbc Nightly News), נתן עצות קולינריות והדגמות בתוכנית Today Show ו-Good Morning America, והרצאות רבות. הוא ואשתו לין מתגוררים בניוטון, מסצ ' וסטס. ג 'יין דורפר חיברה את ספר הבישול הקודם של מזון ימי עם ג' ורג ' ברקוביץ. היא מחברת מספר ספרי בישול, ביניהם הולכת סולו במטבח. אדוארד קורן הוא תורם קבוע לניו יורקר ואייר מספר ספרים, כולל חייו של כלב וכיצד לאכול כמו ילד. הוא גר בוורמונט.