טרוטת פאן-מטוגנת עם צלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מחבת מוקפץ עם צלפים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, מלח, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טראוט פיקטה עם אגוזי לוז וצלפים פריכים, טרוטת עין-הקשת עם שעועית ירוקה, צלפים, לימון וחמאה חומה, ו טרוטה מוקפצת עם אגוזי פקאן.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג.
מוסיפים יין, קליפה, מיץ, צלפים, ו herbes דה פרובנס למחבת; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חמאה למחבת, מערבבים כל הזמן עם מקצף עד שהחמאה נמסה והרוטב חלק.
מגישים רוטב על דגים; מפזרים פטרוזיליה.