קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

יוגורט רגיל תוצרת בית

יוגורט רגיל תוצרת בית
יוגורט רגיל תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלב, אבקת חלב, יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו יוגורט דל שומן מושלם, Sev - איך לעשות sev רגיל תוצרת בית, ו יוגורט טבעוני תוצרת בית (יוגורט טופו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סיר גדול על הכיריים ומניחים צנצנות שימורים סטריליות 5 חצי ליטר בפנים. מלא עם מספיק מים כך צנצנות שקועים עד צווארם. הגדר את המבער לחום נמוך. המטרה היא להיות מסוגל לשמור על טמפרטורה עקבית בין 110 מעלות F ו 115 מעלות f (45 מעלות C) במשך 4 עד 6 שעות. בדוק את הטמפרטורה באמצעות מדחום ממתקים או בשר מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, יוצקים את החלב והחלב היבש לסיר גדול. מערבבים כדי לפזר את האבקה ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום עד רק אידוי; המדחום שלך צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מסירים מהחום ומניחים את המחבת כך שהתחתית יושבת בקערה של מי קרח. מגניב עד שהטמפרטורה ירדה ל 115 מעלות F (45 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
כאשר הוא מגיע לטמפרטורה, להסיר אותו מהחום ומערבבים כ 1 כוס חלב לתוך יוגורט רגיל עד מעורבב היטב. מערבבים את התערובת בחזרה לתוך מחבת החלב.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
יוצקים את תערובת החלב לתוך צנצנות זכוכית חמות בתוך 1/2 אינץ ' של החישוקים. ממוקם באמבט המים החמים. מפלס המים צריך להיות עד לרמה של יוגורט בצנצנות. קוק חשף ולוודא לשמור על הטמפרטורה ב 110 עד 115 מעלות F (45 מעלות C) במשך 4 עד 6 שעות. אני אוהב לעשות
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
7
אין לערבב או לתקוע את היוגורט בכלל במהלך הזמן הזה-גם אם אתה מתפתה! פעולה זו עלולה לגרום לו להיות מימי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
8
כאשר הגיע הזמן, אתה יכול לבדוק את היוגורט על ידי לחיצה בעדינות על החלק העליון או להטות את הצנצנות כדי לראות אם הוא מוגדר. זה נעשה כאשר היוגורט הוא מוצק ויש שכבה דקה של נוזל צהבהב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
9
הסר את הצנצנות מהמים ולהתייבש. חותם עם מכסים נקיים וטבעות. הם צריכים להיות טובים לשמור במקרר במשך 1 עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
הקפד לשמור תוספת קטנה החוצה כמפתח עבור אצווה הבאה. עם הזמן יוגורט תוצרת בית שלך יתחיל לאבד את העוצמה של זה בתור התחלה (כמו ביצוע עותק של עותק של עותק), אז כל אצווה רביעית או חמישית ייתכן שתרצה להשתמש יוגורט חנות קנה בתור התחלה. רק תוודא שכתוב על המיכל" תרבויות פעילות חיות". בהצלחה!
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה