יום השנה עוף II
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . מתכונים דומים: יום השנה עוף אני, עשר שנים והספירה נמשכת: עוף יום השנה עם זעפרן ולימון משומר, ו בראוניז יום נישואין.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה לחום בינוני ומטגנים בייקון עד פריך.
ניקוז יבש לטפוח עם מגבות נייר; להפריש. באותו מחבת, בצל מטגן בשומן בייקון עד רך.
מוסיפים לבייקון ומניחים בצד.
במחבת גדולה נפרדת, שמן חום מעל חום גבוה בינוני ושדי עוף חומים.
מניחים עוף משחימים בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומן קלות; יוצקים רוטב מוקפץ על עוף, ולאחר מכן רוטב סלט כפית על כל שד.
מפזרים גבינה, העליון עם תערובת בייקון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.