קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

יום השנה עוף II

יום השנה עוף II
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . מתכונים דומים: יום השנה עוף אני, עשר שנים והספירה נמשכת: עוף יום השנה עם זעפרן ולימון משומר, ו בראוניז יום נישואין.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה לחום בינוני ומטגנים בייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
ניקוז יבש לטפוח עם מגבות נייר; להפריש. באותו מחבת, בצל מטגן בשומן בייקון עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
מוסיפים לבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
5
במחבת גדולה נפרדת, שמן חום מעל חום גבוה בינוני ושדי עוף חומים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים עוף משחימים בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומן קלות; יוצקים רוטב מוקפץ על עוף, ולאחר מכן רוטב סלט כפית על כל שד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלטרוטב לסלט
מערבבים רוטב ומטגניםמערבבים רוטב ומטגנים
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים גבינה, העליון עם תערובת בייקון.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור