ניתן להכין את המתכון ל-Buttercotch Eggnog Stars תוך כ-35 דקות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. תמורת 25 סנט למנה, אתה מקבל משקה שמגיש 18. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצה, סוכר, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חמאה ביצים, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי חמאה, ועוגת חמאה עם גנאש חמאה שוקולד.
הוראות
1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה וקציצת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות חמאה קשות מרוסקות
סוכריות חמאה קשות מרוסקות
סוכר בצבע צהוב
סוכר בצבע צהוב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
על משטח מקומח קלות, מרדדים חלק אחד בכל פעם ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי.
מניחים גזרות כוכבים גדולות על ניירות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מפזרים 1 כפית סוכריות במרכז כל אחד. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק; לגלגל מחדש גזרות קטנות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
אופים ב-375 מעלות למשך 6-8 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. מצננים על ניירות אפייה במשך 5 דקות. מחליקים בזהירות נייר כסף ועוגיות יוצרים ניירות אפייה על רשתות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
לציפוי אם רוצים, מקציפים סוכר של קונדיטורים, תמצית רום ומספיק ביצים כדי להשיג עקביות מטפטפת.