כופתאות חזיר וקימצ'י
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? כופתאות חזיר וקימצ'י יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, מירין, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כופתאות חזיר וקימצ'י, כופתאות קמחי מאודות (Jjin Kimchi Mandu), ו קימצ'י מנדו (כופתאות קמחי קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין כופתאות, לשלב הראשון 10 מרכיבים. עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), כפית על 1 1/2 כפית תערובת חזיר למרכז של כל עור. להרטיב את הקצוות של העור עם מים. מקפלים לשניים, צובטים קצוות יחד כדי לאטום.
מניחים כופתאות, הצדדים התפר למעלה, על תבנית אפייה זרועים 1 כפית קורנפלור (לכסות באופן רופף עם מגבת כדי למנוע ייבוש).
מסדרים חצי מהכופתאות בשכבה אחת במאדה במבוק או ירקות מצופה בתרסיס בישול. כופתאות קיטור, מכוסות, במשך 10 דקות.
הסר כופתאות מ steamer; להתחמם. חזור על הליך עם כופתאות שנותרו.
כדי להכין רוטב, לשלב 1 כף בצל ושאר החומרים.