כופתאות תפוחי אדמה ממולאות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כופתאות תפוחי אדמה ממולאות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, פירורי לחם, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 48%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: כופתאות תפוחי אדמה, כופתאות תפוחי אדמה, ו כופתאות תפוחי אדמה השני.
הוראות
לקרוטונים ממיסים חמאה במחבת קטנה; קוביות לחם חומות. הניחו בצד.
בסיר מרתיחים תפוחי אדמה במים לכיסוי עד שהם רכים. מגניב; אורז תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט. מערבבים פנימה ביצים; מקציפים עד שהתערובת מחזיקה את צורתה.
בידיים מקומחות קלות מעצבים כ -2 כפות בצק לכדור ומניחים כמה קרוטונים במרכז כל כדור. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והקרוטונים. מקררים במשך שעה 1.
זרוק כופתאות למים מומלחים רותחים (2 כפיות מלח ל -1 ליטר מים). מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מסננים. ממיסים חמאה במחבת קטנה; מבשלים ומערבבים את פירורי הלחם עד להשחמה קלה.