קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

כפול עמוק - עוגת שכבות שוקולד חנוכה

כפול עמוק - עוגת שכבות שוקולד חנוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבות שוקולד כפולה חנוכה שכבה. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן צמחי, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד כהה עמוקה, עוגת שכבות שוקולד עמוקה עם קרם חמאה מנטה מרשמלו, ו עוגת שכבות שוקולד כפולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבתות שמן ישבנים קו עם סיבובים של קלף, ואז צדדים אבק רק עם אבקת קקאו, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד מים, חלב קוקוס, 3/4 כוס שמן, ביצים, וניל בקערה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מנפים יחד קמח, סוכר, אבקת קקאו 3/4 כוס, אבקת אפייה וסודה, ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים מרכיבים רטובים לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחלקים את הבלילה בין המחבתות, ואופים עד שבוחן יוצא נקי ושכבות רק מתחילים למשוך מהצד של מחבתות, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מתלה 30 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבתות ולהפוך עוגות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
הסר קלף וקריר לחלוטין.
1
מערבבים חלב קוקוס, שבבי שוקולד, ואבקת אספרסו בקערה חסינת חום. להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, וחום, לטאטא מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר קערה מחבת ולהקציף סירופ תירס וניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ציפוי צמרמורת, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה ו להפיץ, על 2 שעות. (כדי לצנן במהירות, למקם את הקערה במקפיא ומערבבים מדי פעם עד תערובת שוקולד הוא מעובה ומפיץ, 20 עד 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מורחים ציפוי בנדיבות בין שכבות עוגה ומעל לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* אם אתה רוצה לשמור על העוגה ללא חלב לחלוטין, השתמש בשוקולד צ ' יפס שכותרתו ללא חלב, כגון חלום שוקולד או Sunspire. אתה יכול למצוא אותם בחנויות מזון טבעי בסעיף מזון בריאות של כמה סופרמרקטים; טריידר ג 'ו של גם מוכר המותג שלהם של שוקולד צ' יפס ללא חלב.* אם במקרה את הציפוי שוקולד צמרמורת במשך זמן רב מדי הופך עבה מדי לעבוד עם, להמיס אותו שוב על מחבת של מים בקושי רותח, ואז להירגע פחות זמן.* שכבות עוגה לשפר בטעם אם עשה קדימה. שמור מקורר בין שכבות של קלף ועטוף בחוזקה בניילון נצמד, 1 יום, או להקפיא 1 שבוע. כפור בעוד השכבות עדיין קרות, או להפשיר מעט אם קפוא.* עוגה חלבית ניתן לעשות 1 יום קדימה, כל הזמן מכוסה מקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* שאריות לשמור-אם אתה בר מזל מספיק כדי לקבל כל מכוסה ומקורר, במשך כמה ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו טבעית לא ממותקת (לא הולנדית-תהליך) ועוד עבור מחבתות אבקאבקת קקאו טבעית לא ממותקת (לא הולנדית-תהליך) ועוד עבור מחבתות אבק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשומר היטב מעורבב חלב קוקוס לא ממותקמשומר היטב מעורבב חלב קוקוס לא ממותק2(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל3largesביצים, מחומם פגז במים חמים 5 דקותביצים, מחומם פגז במים חמים 5 דקות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק24 אונקיות שבבי שוקולד למחצה (ראה הערות של טבחים)24 אונקיות שבבי שוקולד למחצה (ראה הערות של טבחים)4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי ועוד עבור שימון מחבתותשמן צמחי ועוד עבור שימון מחבתות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב