כפול עמוק - עוגת שכבות שוקולד חנוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבות שוקולד כפולה חנוכה שכבה. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן צמחי, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת שכבות שוקולד כהה עמוקה, עוגת שכבות שוקולד עמוקה עם קרם חמאה מנטה מרשמלו, ו עוגת שכבות שוקולד כפולה.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבתות שמן ישבנים קו עם סיבובים של קלף, ואז צדדים אבק רק עם אבקת קקאו, לדפוק עודף.
לטאטא יחד מים, חלב קוקוס, 3/4 כוס שמן, ביצים, וניל בקערה עד מעורבב היטב וחלק.
מנפים יחד קמח, סוכר, אבקת קקאו 3/4 כוס, אבקת אפייה וסודה, ומלח לקערה גדולה.
מוסיפים מרכיבים רטובים לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מחלקים את הבלילה בין המחבתות, ואופים עד שבוחן יוצא נקי ושכבות רק מתחילים למשוך מהצד של מחבתות, 25 עד 30 דקות.
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מתלה 30 דקות, ואז להפעיל סכין דק סביב קצה מחבתות ולהפוך עוגות על מתלה.
מערבבים חלב קוקוס, שבבי שוקולד, ואבקת אספרסו בקערה חסינת חום. להגדיר קערה על מחבת של מים רותחים בקושי, וחום, לטאטא מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר קערה מחבת ולהקציף סירופ תירס וניל.
ציפוי צמרמורת, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה ו להפיץ, על 2 שעות. (כדי לצנן במהירות, למקם את הקערה במקפיא ומערבבים מדי פעם עד תערובת שוקולד הוא מעובה ומפיץ, 20 עד 30 דקות.)
מורחים ציפוי בנדיבות בין שכבות עוגה ומעל לצדדים.
* אם אתה רוצה לשמור על העוגה ללא חלב לחלוטין, השתמש בשוקולד צ ' יפס שכותרתו ללא חלב, כגון חלום שוקולד או Sunspire. אתה יכול למצוא אותם בחנויות מזון טבעי בסעיף מזון בריאות של כמה סופרמרקטים; טריידר ג 'ו של גם מוכר המותג שלהם של שוקולד צ' יפס ללא חלב.* אם במקרה את הציפוי שוקולד צמרמורת במשך זמן רב מדי הופך עבה מדי לעבוד עם, להמיס אותו שוב על מחבת של מים בקושי רותח, ואז להירגע פחות זמן.* שכבות עוגה לשפר בטעם אם עשה קדימה. שמור מקורר בין שכבות של קלף ועטוף בחוזקה בניילון נצמד, 1 יום, או להקפיא 1 שבוע. כפור בעוד השכבות עדיין קרות, או להפשיר מעט אם קפוא.* עוגה חלבית ניתן לעשות 1 יום קדימה, כל הזמן מכוסה מקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* שאריות לשמור-אם אתה בר מזל מספיק כדי לקבל כל מכוסה ומקורר, במשך כמה ימים.