כרוב כבוש מוקרם מוקרם עם קונפי ברווז
מתכון שמנת כרוב כבוש מוקרם עם קונפי ברווז יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, גרגרי ערער, כרוב כבוש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. מתכונים דומים: מהו קונפי ברווז, ברווז קונפי, ו קונפי ברווז.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
צלחת אפיית חמאה ומעיל עם פירורי לחם. צ ' יל עד מוכן לשימוש.
מבשלים בצל עם עלה דפנה וגרגרי ערער בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים כרוב כבוש ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך נוזל התאדה, כ 2 דקות. להשליך עלה דפנה.
בינתיים, להסיר עור ועצמות מרגלי ברווז, שמירה על העור והשלכת עצמות. לקרוע בשר לחתיכות 1 אינץ ומערבבים לתוך כרוב כבוש.
להקציף יחד שמנת, חלב, ביצים, אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ואז לשפוך מעל כרוב כבוש.
אופים עד פודינג מוגדר הקצוות הם השחמה קלה, 45 עד 50 דקות.
בינתיים, להסיר עור ועצמות מרגלי ברווז, שמירה על העור והשלכת עצמות. לקרוע בשר לחתיכות 1 אינץ ומערבבים לתוך כרוב כבוש.
להקציף יחד שמנת, חלב, ביצים, אגוז מוסקט, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ואז לשפוך מעל כרוב כבוש.
אופים עד פודינג מוגדר הקצוות הם השחמה קלה, 45 עד 50 דקות.בעוד פודינג אופה, דק פרוסה שמורות העור, ואז העונה קלות עם מלח ופלפל. מבשלים במחבת יבשה בינונית לא דביקה על אש נמוכה, ערבוב להפרדה, עד שומן הוא שניתנו העור הוא פריך, 6 עד 8 דקות.
מגישים גראטן עם עור פריך מפוזר על גבי.
* גרגרי ערער ניתן למצוא בסעיף התבלינים של הסופרמרקט.* אפשרות צמחונית: כרוב כבוש גראטן, ללא קונפי ברווז, יכול להיות מוגש כמנה צדדית.