כרוב ניצנים ומרק נקניקיות
כרוב ניצנים ומרק נקניק נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 401 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקניקיות andouille, מרק עוף, זרעי קימל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו כרוב ניצנים עם נקניק סיני, רביולי קל עם נקניקיות כרוב ניצנים, ו כרוב ניצנים מלוחים עם נקניק מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ מסתיים כרוב ניצנים, להסיר כל עלים חיצוניים פגומים, לחתוך חצי לאורכו. תניח בצד.
הסר מעטפת מנקניק וחותכים 1/4-in.- פרוסות עבות. שים שמן זית ונקניקייה בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נקניק משחימים היטב, כ 7 דקות.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך בערך 1/2-ב. חלקים.
כאשר נקניק משחימים, מוסיפים עלי דפנה וזרעי קימל לסיר. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
להוסיף תפוחי אדמה, מרק, ו 1 כוס מים. מביאים לרתיחה.
להוסיף כרוב ניצנים. מכסים חלקית את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך או בינוני-נמוך כדי לשמור על רתיחה יציבה. מבשלים מרק עד תפוחי אדמה כרוב ניצנים הם במכרז, על 15 דקות.
הסר עלי דפנה ומגיש מרק חם.