כרוב ניצנים חם כרוב עם בייקון
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לכם עלי טימין, חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט כרוב ניצנים בייקון חם עם עוף, כרוב חמוץ חם עם בייקון ותפוחים ירוקים, ו המבורגרים בייקון עוף עם כרוב ניצנים, תפוח, סלט אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 6 דקות.
ניקוז על מגבות נייר; להזמין 1/4 כוס שומן.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, ממיסים את החמאה בשומן הבייקון.
מוסיפים את כרוב הניצנים בקבוצות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד מתרכך אבל עדיין ירוק בהיר, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התפוחים ואת הקורנית; מבשלים, ערבוב, עד התפוחים מחוממים דרך.
מעבירים את סלט הכרוב למגש, מפזרים את הבייקון למעלה ומגישים.