קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

כרוב ניצנים לבן עם ערמונים

כרוב ניצנים לבן עם ערמונים
כרוב ניצנים Blanched עם ערמונים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 238 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאלוט, מלח ופלפל, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: כרוב ניצנים וערמונים, כרוב ניצנים עם ערמונים, ו כרוב ניצנים עם ערמונים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך X בצד השטוח של כל פגז ערמונים. לזרוק לתוך סיר של מים רותחים ומבשלים 10 דקות. לקלף את הקליפה החיצונית ועור חום. החזירו את הערמונים הקלופים לסיר המים והרתיחו עד למכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בלאנש את כרוב הניצנים במים מלוחים רותחים במשך כ 8 דקות או עד שהם פשוט מכרז. תיזהר לא לבשל יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים את כרוב הניצנים היטב לחתוך חצי לאורכו. ממיסים חמאה במחבת ומטגנים בצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הערמונים ואת כרוב ניצנים, לזרוק מעיל עם החמאה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים במשך 5 דקות עד מחומם דרך
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ערמוניםערמונים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)