כרובית עם זרעי ג'ינג'ר וחרדל
כרובית עם זרעי זנגביל וחרדל נטול גלוטן,, שלם 30, וטבעוני תוספת. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 79 סנט למנה מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, כוסברה, כורכום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. מתכונים דומים: כרובית עם זרעי חרדל שחורים, כרובית עם בצל מומס וזרעי חרדל, ו כרובית ותפוחי אדמה עם זרעי חרדל שחורים.
הוראות
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן; מבשלים את זרעי החרדל, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהפקיעה שוככת.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והכורכום ומבשלים את התערובת תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מוסיפים את הכרובית, מערבבים לציפוי השמן, ו 1/2 כוס מים ומאדים את התערובת, מכוסה, מוסיפים עוד מים כמה כפות בכל פעם אם היא מתאדה, עד שהכרובית רק רכה, בערך 6 עד 10 דקות. מתבלים את תערובת הכרובית במיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים פנימה את הכוסברה, אם משתמשים.;