כריך בקר ופלפל בגריל
כריך בקר ופלפל בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מיץ לימון, פלפלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו כריך בקר ופלפל בגריל, צלי בקר וכריך פלפל דובדבן מתוק, ו פלפל אדום קלוי בגריל וכריך חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תחילה 7 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים על צד אחד של סטייק; לתת לעמוד 10 דקות.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 8 דקות מכל צד או עד למידת האלילות הרצויה.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; השלך זרעים וקרומים. משטחים פלפלים ביד.
מניחים פלפלים בצד העור כלפי מטה על מתלה הגריל; גריל 12 דקות או עד להשחרה.
מניחים פלפלים בשקית ניילון עם רוכסן; חותם.
תן לעמוד 10 דקות. מקלפים וחותכים כל חצי לרבעים.
שלבו מיונז, גבינה, מיץ ושן שום 1 בקערה קטנה תוך ערבוב טוב.
מורחים על 1/4 כוס תערובת מיונז על הצד לחתוך של כל חצי לחם. מסדרים בשר בקר באופן שווה על החצי התחתון; למעלה עם פלפלים. מכסים בחצי לחם עליון, לוחצים בעדינות.