כריכי טריאקי הודו מבשלים לאט
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי טריאקי הודו מבשלים לאט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. אם יש לכם מים, לחמניות קייזר, ירכיים טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מתכונים דומים: כריכי עוף צלויים טריאקי מבשלים לאט, כריכי עוף ברביקיו טריאקי איטיים, ו כריכי ברביקיו טורקיים איטיים.
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
הניחו את תרנגול ההודו בתנור איטי. בקערה קטנה, לערבב זיגוג טריאקי, ריבה, gingerroot ושום. תערובת כפית על טורקיה, פונה לפי הצורך מעיל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות.
להסיר ולהשליך עצמות; לגרוס או לחתוך טורקיה לחתיכות. כיסוי כדי להתחמם.
בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, מערבבים מים ועמודה עד חלקה.
יוצקים נוזלים מן בישול איטי לתוך תערובת קורנפלור; לערבב היטב. מיקרוגל על 1 עד 2 דקות גבוהה, ערבוב פעם באמצע הבישול, עד תערובת רותחים מתעבה מעט. מחלקים את טורקיה באופן שווה בין תחתית רול; רוטב כפית מעל טורקיה. כיסוי עם חולצות רול.