כריכי סטייק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, באגט, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו כריכי סטייק עין צלעות, כריכי סטייק, ו כריכי סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את החומץ, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, וזרעי חרדל בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
זרעי חרדל
רוטב סויה
חומץ
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
מוסיף את הסטייקים ולאטום את התיק. מקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות, הופכים את הסטייקים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
4
הכינו את הברביקיו לחום בינוני-גבוה או מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
5
מסננים את המרינדה מהסטייקים. גריל את הסטייקים כדי doneness הרצוי, על 6 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
תן לסטייקים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
7
חותכים את הסטייקים לרוחב לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
8
בינתיים, מערבבים את הגבינה והשמנת החמוצה בקערה קטנה כדי ליצור התפשטות עבה. מתבלים את תערובת הגבינה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמנת חמוצה
גבינה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
הסר חלק הלחם ממרכז חצאי באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגט
לחם
10
מורחים את תערובת הגבינה על חצאי באגט. מסדרים את ארוגולה ואז את פרוסות הסטייק החמות על תחתית באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ארוגולה
גבינה
מורחים
סטייק.
11
מפזרים את פרוסות סטייק עם מלח ופלפל. מכסה עם החלק העליון באגט.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.