לבבות של רומיין עם גבינה כחולה ובייקון
לבבות של רומיין עם גבינה כחולה ובייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. אם יש לך בייקון, זרעי סלרי, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סלט לבבות רומיין Garlicky עם בייקון, אגוזי מלך וגבינה כחולה, לבבות רומיין עם ויניגרט גבינה כחולה, ו לבבות בגריל של רומיין עם רוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את רצועות הבייקון על מדף צלייה ואופים בתנור עד פריך, כ 20 דקות. (כדי להפוך תלתלי בייקון: לעטוף כל פרוסת בייקון גלם סביב שיפוד מתכת בצורה בארבר מוט ולהניח את שיפודים על המדף קלייה.) מתייבש עם מגבת נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לשבור לחתיכות או לשניים, אם באמצעות תלתלים.
שים את הביצה בסיר קטן עם מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, לכסות, ולהסיר מהחום. להפריש במשך 10 דקות.
מסננים את הביצה ומגלגלים אותה בין כף היד שלך לבין הדלפק כדי לפצח את הקליפה, ואז לקלף תחת מים זורמים מגניבים. לשפשף את הביצה דרך מסננת בסדר רשת ולהניח בצד.
הסר את העלים החיצוניים הגדולים מן הלבבות רומיין ולשטוף. קוצצים את העלים לחתיכות בגודל ביס ומסתובבים יבשים. (השתמש בסכין חדה מאוד כדי למזער שטפי דם בקצוות.) חצי את הלבבות דרך הליבות לעשות 4 טריזים. יש לשטוף תחת מים זורמים קרים וללחוץ באוויר יבש.
מחלקים את הפרוסות בין 4 צלחות. תלולית כמה רומיין קצוץ על גבי ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית על 1/4 כוס רוטב גבינה כחולה על כל סלט העליון עם כמה ביצה מסננת בייקון. להעביר את ההלבשה הנותרת ליד השולחן.
Pulse המיונז, גבינה כחולה, חמאה, שאלוט, גרידת לימון, רוטב ווסטרשייר, מלח, זרעי סלרי במעבד מזון כדי להפוך את רוטב עבה אבל שלילי. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים עם הרבה פלפל. השתמש באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום היטב עד 3 ימים.